Την Μαρίνα την γνώρισα μέσω ενός σχολίου που έκανε σε ένα άρθρο μου και από τότε ξεκινήσαμε και μια άψογη συνεργασία. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος, χαμογελαστή και είναι μέσα σε όλα!!!

Με χαρά δέχτηκε να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη για να μάθουμε περισσότερα για εκείνη και για το blog της.

img_20160222_144256

Πάμε να δούμε τι μου εκμυστηρεύτηκε :

1. Πες μας λίγα λόγια για εσένα και σύστησέ μας το blog σου

Όταν μου ζητάνε να πω λίγα λόγια για εμένα συνήθως κολλάω. Ξεχνάω και το όνομα μου που λένε!
Ας σοβαρευτώ όμως, έστω και για λίγο! Είμαι η Μαρίνα. Γεννήθηκα πριν 31 χρόνια στο Ηράκλειο όπου και μεγάλωσα. Σπούδασα Εφαρμοσμένη Πληροφορική και Πολυμέσα στο ΤΕΙ Ηρακλείου και πλέον είμαι μία εργαζόμενη μανούλα ενός δίχρονου σίφουνα που ονομάζετε Ανθούλα.
Με το Blogging ξεκίνησα να ασχολούμαι το 2010 αλλά το 2013 ήρθε στη ζωή μου το Come to my Boudoir… για να μείνει όπως φαίνεται! Στο blog αυτό ασχολούμαι κυρίως με θέματα που έχουν να κάνουν με τη ομορφιά και την περιποίηση καθώς είναι ένα κομμάτι που αγαπάω και στην καθημερινότητά μου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άρθρα άσχετα με το beauty κομμάτι!

2.Πώς ξεκίνησε η ιδέα του να γράφεις;

Το Come to my Boudoir το ξεκίνησα σε μία περίοδο μεγάλης αδράνειας. Εκείνη την περίοδο δεν εργαζόμουν και ο ελεύθερός μου χρόνος ήταν αρκετός. Έτσι αποφάσισα να συνδυάσω τον χρόνο, που είχα, και την ανάγκη μου να εκφραστώ μέσα από το γράψιμο και δημιούργησα το Blog αυτό.

img_20160607_113724

3. Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους. Ποια η συμβουλή σου στα νέα παιδιά που τώρα θέλουν να ξεκινήσουν τα όνειρά τους ;

Επειδή σαν άνθρωπος είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος και πάντα επιλέγω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, η συμβουλή μου στα νέα παιδιά είναι να μη φοβούνται από όλα αυτά που γίνονται! Να είναι δεκτικά σε ευκαιρίες που τους ανοίγονται και ευέλικτα χωρίς να σταματούν όμως να κυνηγάνε τα όνειρά τους και τα θέλω τους!

4. Σαν μανούλα που είσαι τι συμβουλή θα έδινες στο παιδί σου για τις δύσκολες εποχές που διανύουμε;

Η αλήθεια είναι πως, αν και αισιόδοξη εκ φύσεως, με ανησυχεί το μέλλον της μικρής μου! Αυτό που θα τη συμβούλευα είναι να είναι πάντα αισιόδοξη, να καταβάλει την προσπάθεια της και να είναι πάντα δυνατή! Επίσης αυτό που θα τόνιζα είναι πως η μαμά της είναι κοντά της στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα και μπορεί πάντα να στραφεί σε εμένα για οτιδήποτε χρειαστεί!

img_20161101_232607

5. Πόσο δύσκολο είναι το blogging ;

Αχχχ… μεγάλη συζήτηση αυτή! Το blogging το αγαπάω! Δεν μπορώ να φανταστώ πια τη ζωή μου χωρίς το Blog και χωρίς όλη αυτή την επικοινωνία με όλους τους υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει μέσα από αυτό. Από την άλλη μεριά όμως είναι και ένα δύσκολο “σπορ”. Δεν είναι όλα ρόδινα. Δεν κάθεσαι απλά μπροστά από ένα υπολογιστή, γράφεις δυο λέξεις και τελείωσε. Θέλει προσπάθεια, θέλει προετοιμασία μεγάλη για κάθε post και πάνω από όλα θέλει χρόνο που πολλές φορές, ειδικά όταν εργάζεσαι κιόλας, δεν τον έχεις. Θέλει συνέπεια και πρόγραμμα που και αυτά είναι δύσκολο κάποιες φορές να τα κρατήσεις!
Ακόμα όμως και όλα αυτά δεν είναι αρκετά για να με κάνουν να σταματήσω αυτό που αγαπάω και είναι η δική μου προσωπική διέξοδος!

6. Αγαπημένο μότο που σε εκφράζουν αυτή τη στιγμή.

Αγαπημένη μου έκφραση είναι η εξής: “The only people who never fail are those who never try” και αυτό γιατί πιστεύω πως καλύτερα να προσπαθήσω και ας αποτύχω παρά να μη προσπαθήσω καθόλου!

7. Που μπορεί να σε βρει κανείς ;

Εκτός από Come to my Boudoir (http://cometomybdr.eu) μπορεί να με βρει κάποιος στο Instagram (@marinavisk) στο Snapchat (marinavisk) που αγαπάω ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό αλλά και φυσικά στη σελίδα του Blog στο Facebook ( Come to my Boudoir / @cometomybdr) και φυσικά στο e-mail μου βλέπω τα πάντα και απαντάω σε όλα cometomybdr@gmail.com !

img_20161112_150302

8. Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον ;

Έχω σκεφτεί αρκετά πράγματα που θέλω να κάνω στο άμεσο μέλλον και έχουν σχέση με το blog. Έχω κάνει ήδη τη λίστα με τους στόχους μου για το 2017 και μέσα σε αυτούς είναι και το που θέλω να φτάσω το blog μέσα στον επόμενο χρόνο! Δεν ξέρω αν θα το καταφέρω αλλά αν ναι, θα δείτε αρκετά νέα και ενδιαφέροντα πράγματα στο Come to my Boudoir!

9. Μια ευχή για το It;s My Life By Tina Michaelidou

Αυτό που εύχομαι για το υπέροχο αυτό Blog, που αγαπάω και δεν χάνω κανένα του post, είναι να γίνει ακόμα μεγαλύτερο και ακόμα σοφότερο! Εύχομαι να συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά για πολλά πολλά πολλά χρόνια και να έχει πάντα ανοδική πορεία!