Η αλήθεια είναι ότι εγώ τον χαρακτηρισμό “γύπας” για έναν άντρα δεν τον είχα ακούσει ποτέ ξανά. Είχα ακούσει μόνο το γνωστό σε όλους μας “κλαρινογαμπρός”. Τον όρο “γύπας” μου το έμαθε ο συγχωρεμένος πρώην μου και φυσικά απεχθάνομαι τον συγκεκριμένο όρο μιας και δεν είμαι fan εκείνων των αντρών που είναι καβαλημένοι, που το παίζουν ωραίοι και βαρβατίλα,ενώ στην ουσία δεν αξίζουν και νομίζουν ότι μπορούν να ρίξουν όλες τις 18άρες.

Μετά από απαίτηση των αναγνωστριών μου ώστε να μάθουν τι τραγούδια έχουν οι άντρες γυπαετοί έψαξα και έμαθα ποια είναι τα τραγούδια-ύμνοι τους :

Όπως καταλαβαίνεις θα μπορούσα να κάτσω να κάνω ολόκληρη λίστα με τέτοιους είδους άσματα,αλλά σίγουρη ότι ο πρώην μου -που δεν με ενδιαφέρει κιόλας- θα έλεγε πως είμαι στο κόμμα της “κάρχιας” γυναίκας και θα έπρεπε να ψάξω μετά να βρω όλα εκείνα τα άσματα που μιλάνε για κάτι τέτοιο.

Έχω ήδη 1 στο μυαλό -υπάρχει και ένα ακόμα αλλά δε το έχω ακούσει ποτέ και ούτε θα ήθελα- αυτό του Χρήστου Δάντη το οποίο που μου το έστειλε ο συγχωρεμένος για να γελάσουμε.Δεν ξέρω αν γέλασα και τόσο με τους στίχους,αλλά ο καθένας όπως αισθάνεται ρε παιδί μου δε θα σκάσουμε κιόλας!

Όπως είπε και ο συγχωρεμένος πρώην μου τα παραπάνω τραγούδια είναι οι ύμνος κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του!

Ps τα τραγούδια που είναι του γύπα είναι πάρα πολλά οπότε αν γνωρίζετε και άλλα τραγούδια για γυπαετούς μπορείτε να μας αφήσετε ένα σχόλιο από κάτω!