Η Μαρία Νικοπούλου είναι η Editor- in  Chief daze.gr / Fashion Manager και με μεγάλη χαρά δέχτηκε να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη ενόψει του ανανεωμένου site της.

Η Μαρία μου μίλησε για την δουλειά της,τις σχέσεις και φυσικά για το τι σημαίνει για εκείνη daze.gr .

Είναι πολύ χαρούμενη για το ανανεωμένο γυναικείο portal και αυτό φαίνεται από τις απαντήσεις της.

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάμε να δούμε τι μας απάντησε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την αρθρογραφία.

“Η αρθρογραφία  μπήκε στη ζωή μου χωρίς να το καταλάβω,  υπάρχει ένας άγραφος νόμος ότι ως στυλιστρία  αυτόματα παίρνεις και το τίτλο της fashion editor. Σε μένα μάλλον αυτό λειτούργησε σωστά…. Τα τελευταία χρόνια  εργάζομαι στο χώρο της μόδας ως fashion manager και fashion editor, αν και οι αρχικές μου σπουδές στις καλές τέχνες με είχαν προϊδεάσει, δεν περίμενα  ότι σήμερα θα σας μιλάω κυρίως για μόδα.”

2.Γνωρίζω ότι έχεις και δικό σου site και πρόσφατα το ανανεώσατε. Με τι θεματολογία καταπιάνεται το site;

“Σωστά, το daze.gr ! Το daze.gr είναι ένα σύγχρονο γυναικείο portal με έδρα  την Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει καθημερινά θέματα που αφορούν κάθε σύγχρονη Ελληνίδα.  Με μία φρέσκια οπτική, η δεκαπενταμελής ομάδα μας υπερασπίζεται την σύγχρονη κουλτούρα ενημερώνοντας τους αναγνώστες της μέσα από αποκλειστικά και ενδιαφέροντα θέματα.

Είναι ένας  μοντέρνος ελληνικός ιστότοπος που απαρτίζεται από μία δυναμική ομάδα με ανθρώπους από το χώρο της μόδας, λάτρεις του στυλ, κυρίως όμως πρεσβευτές μίας σύγχρονης αισθητικής. Θέλουνε να δώσουμε στον αναγνώστη την ψευδαίσθηση ότι κάθε μέρα του μήνα διαβάζει μία σελίδα ενός έντυπου περιοδικού.”

3.Η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους. Ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

“Αρχικά αυτό που συναντώ καθημερινά εξαιτίας της κατάστασης της χώρας μας, και με λυπεί ιδιαίτερα,  είναι ότι τα περισσότερα παιδιά δεν κάνουν όνειρα… Η αβεβαιότητα και ο φόβος του αύριο μπορεί να κοπάσει όταν ονειρεύεσαι. Αν και  φύση απαισιόδοξος άνθρωπος αυτό που μπορώ να σας πω, χωρίς σουρεαλιστικές διαστάσεις, είναι ότι αν έχεις όνειρα μία μέρα κάποιο σίγουρα θα πραγματοποιηθεί και θα νιώσεις μία μικρή δικαίωση, αν δεν έχεις όμως;”

4.Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει;

“Στο daze.gr τελευταία  σας παρουσιάζουμε ότι είναι κάτι  παραπάνω από δύσκολες… χαχα. Την εποχή που τα  μέσα και οι τρόποι επικοινωνίας ακμάζουν, ταυτόχρονα  η επικοινωνία αποτελεί και το πιο δυσνόητο πράγμα . Πιστεύω ότι αυτό που φταίει στις σχέσεις γύρω μας, είτε είναι ερωτικές, φιλικές ή επαγγελματικές,  είναι η δυσκολία να κατανοήσουμε τις έννοιες του άλλου. Ίσως τα πολλά κοινωνικά ερεθίσματα και ο έντονος εγωισμός να μας οδηγούν εκεί…”

5.Αγαπημένο τραγούδι και φράση;

“«Elegance is refusal.» είναι η φράση που αγαπώ και ενστερνίζομαι καθημερινά, θυμίζοντας  μου να είμαι επιλεκτική. Και ένα τραγούδι που μου θυμίζει ανέμελες στιγμές είναι το «Dance with me” των αγαπημένων μου Nouvelle Vague.”

6.Τι είναι daze.gr για σένα;

“Δημιουργία, αφοσίωση, όνειρο  και επιλογή.”

7.Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;

“Εξέλιξη, είναι κάτι που παλεύω  καθημερινά να επιτύχω και σε προσωπικό επίπεδο αλλά είναι και ο βασικότερος στόχος μου για το daze.gr.”

8.Που μπορεί να σε βρει κανείς;

“Μα που αλλού στα  social media…χαχαχα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στο daze.gr”

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou;

“Αυτό που διέκρινα ήταν η ευγένεια και  η αξιοπρέπεια των προσεγγίσεων σας, θα ευχόμουν λοιπόν να συναντάτε τα πάντα μπροστά με το ίδιο τρόπο που τα προσεγγίζετε συνεχίζοντας ευχάριστα την όμορφη δουλειά σας.”