Τι σημαίνει αγάπη;

Τι σημαίνει αγάπη θα μας αναλύσει η αγαπημένη μου coach Χρύσα στη σημερινή της συνέντευξη.

Μου μίλησε επίσης για τις σχέσεις,την δουλειά της,αλλά & για τα μελλοντικά τη σχέδια.
Πάμε να δούμε τι μου είπε:

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα & πώς ξεκίνησε η αγάπη σου για το NLP Coaching

“Ο ασυμβίβαστος χαρακτήρας μου με οδήγησε να εγκαταλείψω τη λογιστική την οποία είχα σπουδάσει και να ασχοληθώ με το χορό. Ο χορός υπήρξε ανέκαθεν για εμένα το προσωπικό μου μέσο έκφρασης και επικοινωνίας. Η αγάπη μου για τον χορό και τη γυμναστική γρήγορα με οδήγησαν στην αναζήτηση νέων τάσεων.

Έτσι το 2008 έγινα η πρώτη Zumba® Fitness Instructor στην Ελλάδα. Σε συνεργασία με τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στην Αμερική, διοργάνωσα το 2009 το πρώτο επαγγελματικό σεμινάριο εκπαίδευσης δασκάλων Zumba® στην Ελλάδα, ενώ το 2015 επιλέχθηκα ως επίσημη χορογράφος (Zumba jammer) της εταιρίας για το reggaeton.

Έχοντας προσωπικό όραμα ετών την αυτοβελτίωση και την ενθουσιώδη στάση ζωής, και μετά από μία προσωπική μου περιπέτεια υγείας που με οδήγησε στη μαγεία της Yoga και μετέπειτα του NLP, αποφάσισα πως το πιο σπουδαίο που μπορώ να κάνω είναι να εμπνεύσω τους συνανθρώπους μου ώστε να ανακαλύψουν και εκείνοι τη μοναδική ΦΛΟΓΑ ενέργειας και δυναμισμού που κρύβουν μέσα τους! Με φάρο λοιπόν, την προσωπική μου ιστορία ζωής, ρίχνω φως στο δρόμο του πώς κι εσύ μπορείς να κάνεις… FIREUP YOUR LIFE© !!”

2.Τι συμβουλή θα έδινες σε μια χωρισμένη ώστε να προχωρήσει τη ζωή της;

“Να μείνει για λίγο καιρό μόνη της κατ’ αρχήν και να μην «τρέξει» βιαστικά σε μια επόμενη σχέση. Να βιώσει τα «άβολα», «άσχημα» συναισθήματα και να γίνει για λίγο παρατηρητής… του εαυτού της, της σχέσης που τελείωσε, των συναισθημάτων της. Υπάρχουν υπέροχα πράγματα να μάθουμε τόσο για εμάς όσο και για τους άλλους γύρω μας, από τη θέση του παρατηρητή. Και εκεί… ας αναρωτηθεί, τι συμβουλή θα της έδινε αυτός ο παρατηρητής;”

3.Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;

“Στο μυαλό μου έρχεται αυτό το πολύ όμορφο και απόλυτα σχετικό με την ερώτηση κείμενο, που είχα διαβάσει στο webκάποια στιγμή:

«Τι σημαίνει αγάπη; Ανάληψη ευθύνης. Αυτό είναι αγάπη. Δεν είναι λόγια ούτε πράξεις. Είναι λεπτομέρειες, είναι η στάση σου απέναντι στον όποιο άλλο, είναι παρουσία. Είναι διαχείριση προβολών, τραυμάτων και δυσκολιών. Είναι έκθεση και εμπιστοσύνη στον απέναντι καθρέπτη ότι θα δει, θα νιώσει, θα προστατεύσει, θα καταλάβει, θα χαϊδέψει, θα αγκαλιάσει, θα αφεθεί, θα αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί.»

Η έλλειψη λοιπόν, διάθεσης ουσιαστικής παρουσίας και ανάληψης ευθύνης καθώς και επικοινωνίας, που είναι σημαντικά στοιχεία για το χτίσιμο μιας υγιούς σχέσης.”

4.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους. Τι συμβουλή θα έδινες στα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους ;

“Η οικονομική κρίση μπορεί να δυσκολεύει τις δυνατότητες βιοπορισμού, δεν περιορίζει όμως τα όνειρα των ανθρώπων. Για μένα, τα όνειρα υπάρχουν για να μας κινητοποιούν, για να δίνουν λόγο στις πράξεις μας και την ύπαρξη μας, για να μπορούν να μας ωθούν ένα βήμα παραπέρα, κάθε μέρα ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο. Xρειάζεται όμως να δουλέψεις γι’ αυτό, να ρισκάρεις, να αφοσιώσεις όλο σου το είναι και όλες σου τις δυνάμεις με σκοπό να πετύχεις το όνειρο σου, όσο άπιαστο κι αν μοιάζει.

Επιμονή, υπομονή και πολύ αγάπη εν κατακλείδι, και όλα γίνονται!”

5.Μια χωρισμένη αν κάνει yoga κατά πόσο θα αλλάξει η ψυχολογία της;

“Δεν θα ήθελα να το περιορίσω στη yoga. Μπορεί να ασχοληθεί με yoga, Zumba, χορό, ζωγραφική, μαγειρική, μουσική, ή οτιδήποτε άλλο θεωρεί ότι γεμίζει την ψυχή της ευχαρίστηση. Η yoga ναι, παρουσιάζει ορισμένα σημαντικότατα οφέλη για την υγεία σε σωματικό, και κυρίως σε πνευματικό και ψυχολογικό επίπεδο, όμως ο τρόπος που αντλεί ευχαρίστηση, ηρεμία και ικανοποίηση η ψυχή του καθενός από εμάς είναι εντελώς προσωπική υπόθεση. Και αυτό είναι και ένα από τα μυστικά του Wellbeing.”

6.Αγαπημένο τραγούδι & φράση

“I have a dream, Abba και…. Fire Up Your Life φυσικά!”

7.Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;

“Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένη στα σεμινάρια και τις συνεδρίες μου, ομολογώ όμως ότι φλερτάρω πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό με την ιδέα της συγγραφής ενός βιβλίου στο μέλλον…”

8.Πού μπορεί να σε βρει κανείς ;

“Στο facebook: https://www.facebook.com/chrisafragopoulou/ 

Στο insta: chrisa_fragopoulou_nlpcoach  

Στο site μου: https://chrisafragopoulou.com/ 

Και φυσικά στέλνοντάς μου e-mail στο: cfragopouloucoach@gmail.com”

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Να μου επιτρέψετε να αναφερθώ συγκεκριμένα στην Τίνα, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάθε επαγγελματική και προσωπική ευτυχία και επιτυχία και να συνεχίσεις να ζεις το όνειρο σου. Ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη και τη φιλοξενία στο όμορφο blog σου!”

*Ps : Τι σημαίνει αγάπη είδαμε στη σημερινή συνέντευξη & παράλληλα μπορείς να διαβάσεις & άλλες συνεντεύξεις εδώ!*