Οι περισσότερες γυναίκες όταν χωρίζουμε διαγράφουμε από τα social media αλλά και από τη ζωή μας τους πρώην μας. Προχωράμε παρακάτω, ανανεωνόμαστε, γεμίζουμε μπαταρίες από αυτοπεποίθηση και είμαστε έτοιμες για τον επόμενο έρωτα.

Κι όταν τον βρεις, είσαι σίγουρη πως ο νυν είναι πλέον ο κατάλληλος για εσένα κι είσαι χαρούμενη που επιτέλους βρήκες κάποιον που σου αξίζει και που επιτέλους ξεκόλλησες από το παρελθόν σου.

Τον πρώτο καιρό όλα είναι τέλεια, ζεις τον απόλυτο έρωτα και τίποτε δεν σου χαλάει τη διάθεση. Μέχρι εκείνο το βράδυ που ακούς συνέχεια το κινητό του νυν σου να χτυπάει συνεχώς και ανακαλύπτεις πως ανταλλάζει ακόμα μηνύματα με την πρώην του και τότε ξυπνάει μέσα σου το τέρας της ζήλιας.

Τι σημαίνει όμως αυτό; Είναι κάτι απαραίτητα κακό ή απλά ξέχασε να σου πει ότι έχουν κρατήσει φιλικές επαφές;

-Ίσως όντως να έχουν μείνει φίλοι -ελπίζω να μένουν εκεί και όχι να είναι friends with benefits- αλλά έπρεπε να στο είχε πει από την αρχή ώστε να μην σκας από ζήλια.

-Από την άλλη, πάλι, για να μιλάει με την πρώην του ίσως να μην του έχει τελειώσει μέσα του αυτό που ένιωθε για εκείνη. Μια συζήτηση μαζί του είναι απαραίτητη για να καταλάβεις τι συμβαίνει κι αν θέλει απλά να το παίζει σε διπλό ταμπλό!

-Το ενδεχόμενο να του στέλνει μόνο εκείνη μηνύματα χωρίς ανταπόκριση το σκέφτηκες καθόλου; Αν εκείνος δεν της απαντάει ή αν της έχει απαντήσει από ευγένεια και μόνο τότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.

Το παρελθόν πολλές φορές μας χτυπάει την πόρτα του και είναι σαν φάντασμα πάνω από την σχέση μας. Σημασία έχει εμείς τι θέλουμε από το παρελθόν μας και αν θα ανοίξουμε ξανά εκείνες τις πόρτες!

Όσο για τον νυν σου που μιλάει ακόμα με την πρώην του καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του ειλικρινά και να κάνετε έναν διάλογο πριν σκεφτείς το χειρότερο σενάριο.

  • Η φωτογραφία πάρθηκε από το instyle.gr*