Τσουπωτές και Τσουπωτοί όλου του κόσμου ενωθείτε…!!

Επιτέλους ας σπάσουμε εκείνα τα κατεστημένα με τα πρότυπα που μας θέλουν όλες στέκες σαν τις barbie, καλλονές και αδύνατες χωρίς ίχνη κυτταρίτιδας μα καλά ποιος σας είπε ότι σαν μεσογειακός λαός δεν έχουν οι γυναίκες κυτταρίτιδα ; Μην κοιτάτε τα photoshop που γίνονται για να μην φαίνονται κάποια σημεία που δεν μας αρέσουν.

Τα χρόνια περνάνε και φυσικά το πάνω χέρι το έχουμε εμείς οι τσουπωτές και επιτέλους έπρεπε να γίνει αυτό και στα 2 φύλα ώστε να μην υπάρχει αυτός ο ρατσισμός με διάφορες εκφράσεις του στυλ » α κοίτα τον είναι χοντρός δεν κάνω σχέση μαζί του » ή » κοίτα αυτήν είναι τίγκα στην κυτταρίτιδα» και όχι μόνο το λέτε αλλά μπορεί να το κάνετε και μπροστά τους.

Οι τσουπωτές/οί είναι άνθρωποι όπως ΕΣΥ, ΕΓΩ έχουν ψυχή, καρδιά και συναισθήματα και είναι πολύ άσχημο να κοροιδεύεις κάποιον είτε για τα παραπανίσια του κιλά είτε επειδή έχει ραγάδες.

Ναι έχει και;  Του/της αρέσει το φαγητό όπως και σε ΕΜΕΝΑ και σε ΕΣΕΝΑ απλά τυχαίνει κάποιοι να προσέχουν λίγο παραπάνω την διατροφή τους ή να γυμνάζονται ή να έχουν καλύτερο μεταβολισμό, φυσικά και δεν λέω ότι το πάχος κάνει καλό στην υγεία, αλλά νομίζω ότι ο σεβασμός πηγάζει από μέσα μας και τις αρχές τις μαθαίνουμε από το σπίτι μας.

Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και εγώ τους τσουπωτούς τους χαίρομαι γιατί έχουν και γαμώ την αυτοπεποίθηση και βρίσκουν τις καλύτερες σχέσεις που τους αγαπάνε πραγματικά και ναι ρε φίλε έχω δει τσουπωτή γυναίκα να χορεύει καλύτερο τσιφτετέλι και από μένα και πραγματικά την θαύμασα.

Όπως έχω ξαναγράψει το να χλευάζεις κάποιον μέσα στη μούρη του είναι το πιο ποταπό που μπορεί να κάνει κανείς , επίσης και το να χλευάσεις κάποιον μέσω social media είναι κατινιά, αλλά έχουμε ξεχάσει να είμαστε άνθρωποι μα σκέψου πως αν κοροϊδέψεις κάποιον ή θα σου γυρίσει μπούμερανγκ ή αν είναι καμία τσαούσα δεν θα ξέρεις από που να φύγεις.

Άλλωστε να ξέρετε πως αν κράζετε σημαίνει ότι θαυμάζετε και δεν έχετε με κάτι καλύτερο να ασχοληθείτε και η ζωή σας δεν έχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον.

Οι άντρες με κοιλίτσα και οι γυναίκες με καμπύλες πλέον έχουν σπάσει τα στερεότυπα και είναι πιο σέξυ από κάποιον με κοιλιακούς ή από κάποια που είναι λεπτή .

Τσουπωτές και τσουπωτοί όλου του κόσμου ενωθείτε και μην ακούτε τι σας λένε φάτε και πιείτε και χαρείτε τη ζωή σας.

*Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*