Χωρίς Ταίρι Στις Γιορτές;

Χωρίς Ταίρι Στις Γιορτές ; Αυτό ήταν ένα από τα άρθρα μου για το thriveglobal.gr

Ξέχνα τις προσδοκίες των άλλων και απόλαυσέ το.

Στα επόμενα 2 λεπτά θα μάθεις:

-Πώς να περάσεις όμορφα στις γιορτές αν μόλις χώρισες.
-Γιατί η σχέση δεν ισοδυναμεί με ευτυχία.


Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όταν έρχονται οι γιορτές και οι μέρες αγάπης, θέλουμε να είμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ώστε να περάσουμε εκείνες τις μέρες όλοι μαζί. 

Και αν έχεις χωρίσει πρόσφατα ή εδώ και καιρό, τα Χριστούγεννα, ίσως, σε μελαγχολούν. 

Είναι απόλυτα λογικό να θες και εσύ κάποιον σύντροφο στη ζωή, ειδικά αυτές τις μέρες, μιας και βλέπεις γύρω σου παντού ζευγάρια να απολαμβάνουν τους στολισμούς στους δρόμους.

Σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να είχες βρει τον επόμενο, ώστε να λες ότι κάτι έχει προχωρήσει στη ζωή σου, όμως μπορεί ακόμα να μην είσαι έτοιμος ή έτοιμη για αυτό το βήμα.

Θα μπορούσες να είχες κάνει προσπάθεια για επανασύνδεση με τον ή την πρώην σου, αλλά για να μην το έχεις κάνει σημαίνει πως ό,τι ένιωθες για το πρόσωπο αυτό μέσα σου έχει τελειώσει.

Οι γιορτές, όμως, των Χριστουγέννων με τα όμορφα στολίδια δεν είναι για να κάθεσαι μόνο μέσα στο σπίτι σου, τρώγοντας γλυκά με διάθεση απογοήτευσης και μελαγχολίας, επειδή δεν έχεις ταίρι.

Είναι για να περάσεις καλά για να διώξεις ό,τι σε πονάει από το χρόνο που φεύγει και για να υποδεχτείς το νέο έτος, κάνοντας χώρο για έναν νέο έρωτα ή ακόμα και για να δουλέψεις με στόχο την προσωπική σου εξέλιξη.

Τι μπορείς να κάνεις ώστε να περάσεις και εσύ καλά

Σου καταγράφω αμέσως μερικές ιδέες :

-Αν έχεις άδεια και τα οικονομικά σου στο επιτρέπουν μπορείς να κανονίσεις ένα ταξίδι με την οικογένειά σου ή με τους φίλους σου, ώστε να δείτε και κάποιο άλλο μέρος και να αλλάξεις παραστάσεις. 

-Άρχισε να κανονίζεις από τώρα για ρεβεγιόν, ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά πίστεψέ με το μυαλό σου θα απορροφηθεί τόσο πολύ σε αυτό που δεν θα έχεις χρόνο να σκεφτείς τον χωρισμό σου. 

-Βγες για ψώνια, ώστε να αγοράσεις δώρα για σένα, τους φίλους σου και την οικογένειά σου. Το shopping therapy πάντα βοηθάει σε έναν χωρισμό, γιατί εξασφαλίζει μια ανάσα ανανέωσης. 

-Μην αρνείσαι εξόδους με φίλους και πάρε την πρωτοβουλία να οργανώσεις κι εσύ κάποιες από αυτές. Ντύσου όμορφα, ώστε να τονώσεις την διάθεση και την αυτοεκτίμησή σου. Το να βγεις έξω με φίλους και να περάσετε όμορφα μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.

-Ποιος είπε ότι το να φλερτάρεις είναι κακό; Φλερτάροντας, μπορεί να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου.

Θυμήσου το ότι δεν είσαι σε σχέση δεν είναι πάντα μειονέκτημα.

Μπορεί να αποτελεί την ευκαιρία για μια συναρπαστική ζωή στις γιορτές κι όχι μόνο. 

Ps : Χωρίς Ταίρι Στις Γιορτές; Μη στεναχωριέσαι καθόλου, αντιθέτως να χαμογελάς πάντα αληθινά, διότι σου αξίζει & γιατί σου πάει!!!

*Η φωτογραφία πάρθηκε από το thriveglobal.gr*

*Μπορείς να διαβάσεις & άλλα κείμενά μου εδώ*