Ο Χριστόφορος είναι συμπατριώτης μου από τη Λευκωσία της Κύπρου & είναι φοβερός μουσικός.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μου παρουσίασε τη μουσική του,μου μίλησε για τις σχέσεις,από που εμπνέεται τα τραγούδια του,αλλά μου μίλησε & για τα μελλοντικά του σχέδια.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την μουσική;

“Είμαι ο Χριστόφορος Χριστοφή, είμαι 25 ετών από τη Λευκωσία. Τα τελευταία χρόνια μένω μόνιμα στην Αθήνα. Από πολύ μικρός είχα πολύ στενή σχέση με την μουσική. Λόγω οικογένειας θυμάμαι τον εαυτό μου να ακούω μουσική από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά, κάνοντας εμφανίσεις σε Κύπρο και Ελλάδα. Πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησα το πρώτο μου τραγούδι με τίτλο «Τρύπιες Τσέπες» σε δική μου μουσική και στίχους.”

2.Τα τραγούδια σου από που τα εμπνέεσαι ;

“Όσον αφορά τα ακούσματα μου, είμαι κυρίως επηρεασμένος από ροκ, έντεχνη, reggae και ρεμπέτικη μουσική. Παρ’ όλα αυτά δε βάζω παρωπίδες, θα ακούσω οτιδήποτε μου προξενεί εικόνες, με ταξιδεύει και με αγγίζει. Τα τραγούδια μου είναι εμπνευσμένα από δικούς μου βίους,καταστάσεις και γενικά με οτιδήποτε μπορώ να ταυτιστώ.”

3.Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;

“Όσο περισσότερο εισβάλλει η τεχνολογία στις ζωές μας, άλλο τόσο χάνεται ο ρομαντισμός στον άνθρωπο. Έχουμε δώσει πολύ περισσότερη ουσία και σημασία σε πράγματα που δεν χρειάζονται με αποτέλεσμα να υστερούμε αλλού,χωρίς να θέλω να εξαιρέσω τον εαυτό μου.”

4.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους.Ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους ;

“Όπως λέει και ένα αγαπημένο μου τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου «Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει». Αν δεν χρειαζόταν κόπο και θυσίες για να πετύχουμε ένα όνειρό μας ή ένα στόχο μας,δεν θα το ονομάζαμε «όνειρο» και θα χανόταν και η μαγεία της διαδρομής.”

5.Γράψε μας τους αγαπημένους σου στίχους από ένα δικό σου τραγούδι 

“«Όσα προβλήματα σου έχουν τύχει,κι ότι ανησυχίες έχουν προκύψει,όλα στο βάθος του καιρού θα χαθούν,με καθαρό τον νου.»Από ακυκλοφόρητο μου τραγούδι.”

6.Αγαπημένο τραγούδι και φράση αυτήν την εποχή

“«Ότι αισθάνεσαι να λες,γιατί περνάνε οι στιγμές»Λεωνίδας Μπαλάφας”

7.Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;

“Ετοιμάζουμε τις ηχογραφήσεις για να κυκλοφορήσω καινούρια τραγούδια στο κοντινό μέλλον.”

8.Πού μπορεί να σε βρει κανείς;

“Μπορεί να μάθει για έμενα και να ενημερώνεται για διάφορα νέα μου από τις προσωπικές μου σελίδες σε facebook και instagram. 

  1. https://www.facebook.com/Christoforos.CC/         

2.  https://instagram.com/christoforos__christofi?igshid=1m2x0bt0svvle

9.Mια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Εύχομαι τα καλύτερα και να συνεχίσετε να είστε τόσο δημιουργικοί.”