Όπως θα καταλάβατε σήμερα θα μιλήσουμε για 4 πρώην, 4 διαφορετικοί χαρακτήρες άλλος πιο ρομαντικός, άλλος πιο μαλάκας, άλλος πάρα πολύ μαλάκας ,άλλος πιο αντιρομαντικός.

Ας ξεκινήσουμε με τον πρώην Ταύρο :

Ήταν ο καλύτερος πρώην, ρομαντικός, δοτικός θυσία γινόταν. Βέβαια ήμασταν 18 χρονών οπότε χωρίσαμε για λόγους ηλικίας και επειδή ήμασταν άμυαλοι. Αλλά ήταν the best ex for ever!!!

Περνάμε στον πρώην Δίδυμο :

Αυτός ήταν καλό παιδί, αλλά είχε 2 πρόσωπα. Δεν ήξερα πως θα ξυπνήσει καλά, στραβά, δεν ήξερα πως να τον αντιμετωπίσω.Ήταν φάση χαλαρή, λίγο πολύ λίγο αντιρομαντικός, αλλά δυστυχώς ήταν διπρόσωπος και ψεύτης, αλλά καλό παιδί. Μετά τον Ταύρο ως 2ος καλύτερος είναι ο Δίδυμος.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια μάχη μεταξύ του Αιγόκερου και του Κριού, γιατί και οι 2 αποδείχτηκαν μαλάκες ο ένας λιγότερο, ο άλλος περισσότερο και μετά από πολύ σκέψη καταστάλαξα στο εξής :

Επόμενος είναι ο Αιγόκερως :

Αυτός ήταν ο λίγο μαλάκας – βέβαια μέχρι να γνωρίσω τον πολύ μαλάκα Κριό ο Αιγόκερως ήταν Top δεν υπήρχε άλλος- αυτός ήταν φιλοχρήματος, εγωιστής και επειδή είχε και ωροσκόπο Αιγόκερω το τερμάτιζε. Ήταν ο ψωνισμένος άντρας που όλες τον θέλουν και νοιαζόταν για τον εαυτό του. Φυσικά χωρίσαμε,γιατί ήξερε να κρύβεται καλά, αλλά η διαίσθησή μου έπεφτε πάντα μέσα και εκείνη την εποχή.

Και τέλος έχουμε τον Κριό :

Καλό παιδί, αλλά άμυαλος για την ηλικία του. Δεν ήξερε τι ήθελε, πότε κόκκινο, πότε πράσινο. Ήταν τελείως στην κοσμάρα του και πότε τον έβρισκες, πότε τον έχανες. Μην ακούσει για γάμο λακίζει. Η νοοτροπία του λίγο ξεπεσμένη τύπου : “εγώ παίζω μπαλίτσα με τις 20 άρες” που αυτά δεν τα λες στη κοπέλα σου, τα κρατάς για τους κολλητούς σου. Ο συγκεκριμένος αφού πήγε για διακοπές κάνα μήνα δεν μπήκε καν στον κόπο να μου πει την αλήθεια, αλλά περίμενε να γυρίσει. Με τα πολλά μου ζήτησε να είμαστε και φίλοι. Φυσικά τώρα μπορώ να πω το θεϊκό :

Και τώρα που χωρίσαμε έλα να σου πω για τον μαλάκα τον πρώην μου

Εμείς τα ταυράκια χρειαζόμαστε κάτι σταθερό στη ζωή μας και από όσο μου έχουν πει ταιριάζουμε με τα Καρκινάκια.

Βέβαια κάπου πήρε το μάτι μου στο astrology.gr ότι :

ΤΑΥΡΟΣ

20-30 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Αιγόκερως και η Παρθένος.
Γιατί; Γιατί η Παρθένος κι ο Αιγόκερως είναι προσγειωμένοι σαν κι εσένα, όμορφοι και καλοί σύντροφοι. Δεν παρασύρονται συναισθηματικά και δεν έχουν εξάρσεις.

30-40 ετών: Το ιδανικό σου ταίρι είναι οι Δίδυμοι κι ο Κριός
Γιατί; Γιατί αναπτύσσεις έντονες σεξουαλικές ανάγκες. Ο Κριός με τη φωτιά του κι ο Δίδυμος με τον παιχνιδιάρη χαρακτήρα του σε «ξεκουμπώνουν» ώστε να ζήσεις έντονες ερωτικές εμπειρίες.

Από τα 40 και μετά: Το ιδανικό σου ταίρι είναι ο Σκορπιός
Γιατί; Γιατί έχεις αποκτήσει πια όλα αυτά που θεωρείς απαραίτητα για την ευημερία σου και είσαι έτοιμος για μια σταθερή και αξιόπιστη σχέση.

Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω. Βέβαια δεν μπορώ να βάλω όλους τους άντρες στο ίδιο τσουβάλι επειδή μου τύχανε αυτές οι περιπτώσεις. Μπορεί άλλος Δίδυμος/Κριός/Αιγόκερως να είναι καλύτερος.

Αλλά το σίγουρο είναι ότι δε θα ήθελα να ξαναμπλέξω με τα συγκεκριμένα ζώδια.