Και να σου που πρέπει να γράψω για ακόμη μια φορά για πρώην και ζώδια. Τι γίνεται όταν τα ζώδια χωρίζουν; Πώς νιώθουν; Πώς το ξεπερνάνε; Πνίγουν όλοι το πόνο τους στο ποτό ή βρίσκουν την επόμενη σχέση και πάμε για άλλα; Πάμε να δούμε λοιπόν τι σου έχω!

ΚΡΙΟΣ

Το Κριάρι δεν θέλει και πολύ για να ξεπεράσει τον χωρισμό του. Έχει ήδη πάει παρακάτω, διότι είναι και από εκείνα τα ζώδια που βαριούνται εύκολα.
Πρώτη νύχτα χωρισμού: Θα θρηνήσει το χωρισμό του ξέροντας ότι αύριο θα το ‘χει ξεπεράσει.
Επόμενη μέρα: Ψάχνει την επόμενη σχέση του.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ο πιο πιστός σύντροφος που θέλει σχέση και οικογένεια. Όταν χωρίσει κολλάει για τα καλά σαν να είναι γραμματόσημο και δεν μπορεί αν προχωρήσει παρακάτω με τίποτα. Υποφέρει μέχρι να βρει τον επόμενο, μέχρι να γίνει όμως αυτό έχει γίνει ένα με το πάτωμα. Ε, άμα θέλει να πονέσει πολύ ο Ταύρος απλά πρέπει να χωρίσει και να ακούει συνέχεια Γιάννη Πλούταρχο.
Πρώτη νύχτα χωρισμού: Υποφέρει, μπορεί και να μην τη βγάλει καθαρή. Του λείπουν οι αγκαλίτσες.
Επόμενη μέρα: Πρησμένα μάτια. Ήδη ξέρει ότι θέλει να επιστρέψει στον πρώην.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα πιο παρεξηγημένα ζώδια, δικαίως, γιατί είναι διπρόσωπα που δεν ξέρεις πως θα κοιμηθούν και πως θα ξυπνήσουν. Δεν ξέρουν τι θέλουν βρε! Όταν χωρίζουν, θα πάνε στον επόμενο, μετά θα γυρίσουν πάλι στον πρώην, μέχρι – αν όλα πάνε καλά – να κασταλλάξουν σε αυτό που θέλουν.
Πρώτη νύχτα χωρισμού: «Τι θέλω; Ποιος είμαι; Πού πάω;»
Επόμενη μέρα: Οι ερωτήσεις συνεχίζουν. «Εγώ τώρα έχω σχέση; Ή θα ζήσω ελεύθερο πουλί;»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα αυτοκαταστροφικά αυτά ζώδια που εκνευρίζονται και τα διαλύουν, όλους και όλα. Όμως είναι καλά ζώδια – λένε δεν έχω προσωπική εμπειρία – και γενικά δεν πάνε και αυτά στην επόμενη σχέση εύκολα.
Πρώτη νύχτα χωρισμού: Μάντεψε! Πάει και τα κατέστρεψα όλα
Επόμενη μέρα: Μην του μιλάς και πολύ. Είναι μες στα νεύρα.

ΛΕΩΝ

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου, που όταν βάζει στόχους τους πετυχαίνει. Φεύγει από μια σχέση με το κεφάλι ψηλά, αλλά μέσα του, επειδή πάντα ένιωθε μεγάλος και τρανός, κάπου ο εγωισμός του καταρρακώνεται.
Πρώτη νύχτα χωρισμού: «Μα γιατί να χωρίσουμε; Ξέρει ποιος είμαι εγώ;»
Επόμενη μέρα: Θα κορδωθεί στο πρώτο ωραίο μωρό που θα περάσει από μπροστά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά αυτό το ζώδιο είναι ανήσυχο, ενώ θέλει όλοι γύρω του να είναι καλά. Φαντάσου όταν πρέπει να χωρίσει τι έχει να γίνει!
Πρώτη νύχτα χωρισμού: Δεν ξέρει τι του συμβαίνει. Τι του συμβαίνει;
Επόμενη μέρα: Σίγουρε ήπιε χτες, αλλά κανείς δεν ξέρει τι. Ούτε ο ίδιος.

ΖΥΓΟΣ

Τα ζυγίζει όλα και δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματά του. Θέλει παρεούλα και γι’ αυτό συνήθως να κάνει υπομονή. Αν όντως χωρίσει τότε κλείνεται στο καβούκι του και πολύ σύντομα πάει για άλλα.
Πρώτη νύχτα χωρισμού: Νιώθει καλά μόνος του, αλλά τώρα θα αναρωτιέται μήπως δεν έπρεπε να χωρίσει και κατηγορεί τον ευατό που δεν λέει συχνά αυτά που νιώθει.
Επόμενη μέρα: Είναι έτοιμος να βρει τον επόμενο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ζώδιο που αν του κάνεις κακό τρέξε να σωθείς γιατί την έβαψες και θα στο ανταποδώσει με τον χειρότερο τρόπο! Αν χώρισες με Σκορπιό σου εύχομαι να χωρίσατε καλά, αλλά, όπως και να ‘χει, ψάξε τρύπα για να κρυφτείς!
Πρώτη νύχτα χωρισμού: Αν ανακαλύψει ότι έχεις άλλον/η τότε αυτός ο άλλος/η ας προσέχει καλύτερα.
Επόμενη μέρα: Αν ανακαλύψει ότι έχεις άλλον/η τότε ας προσέχεις κι εσύ καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρεμα ζώδια και λίγο ξερόλες από ότι μαθαίνω! Αν δεν άντεξες την πρώην σχέση σου επειδή έκανε πως τα ήξερε όλα, τότε καλά έκανες και έφυγες. Ο Τοξότης θέλει ολίγον την ελευθερία του, οπότε και ο χωρισμός μάλλον καλό θα του κάνει.
Πρώτη μέρα χωρισμού: Σύμφωνα με την θεωρία του, τα ξέρει όλα και δεν τρέχει τίποτα που χώρισε.
Επόμενη μέρα: Μιας και τα ξέρει όλα, θα σε βάλει να τα ακούσεις, γιατί τα ξέρει όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πεισματάρης Αιγόκερως που ακόμα και αν χωρίσει, από πείσμα δεν θα παραδεχτεί τα λάθη του και θα κάνει τον άλλον να νιώθει πως είναι εκείνος αυτός που φταίει. Αν χωρίσει, δεν νοιάζεται και τόσο και αν νοιάζεται σιγά μη το δείξει.
Πρώτη νύχτα χωρισμού: Δεν φταίει, λέει, οπότε δεν σκοτίζεται και πολύ.
Επόμενη μέρα: Δεν θα νοιαστεί πολύ, θα βρει τον επόμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πιο ανεξάρτητα ζώδια που τους αρέσει πολύ η ελευθερία τους και θέλουν να νιώθουν πάντα πως «πετάνε». Αν χωρίσουν, τότε -σόρρυ- δεν επιστρέφουν ποτέ!
Πρώτη νύχτα χωρισμού: Επιτέλους! Θα πει.
Επόμενη μέρα: Δεν θα ψάχνει τον επόμενο σύντροφο, αλλά το επόμενο ταξίδι του.

ΙΧΘΕΙΣ

Ήσυχα ζώδια που αν χωρίσουν πονάνε, αλλά πάνε και αυτά παρακάτω χωρίς πολλά πολλά. Δεν είναι σαν τους Ταύρους, που πλαντάζουν στο κλάμα, αλλά δεν είναι και σαν τους Σκορπιούς που εκδικούνται!
Πρώτη νύχτα χωρισμού: Θα σκεφτεί κάτι τύπου «Πάει μας τελείωσε και αυτό».
Επόμενη μέρα χωρισμού: Αρχίζει να δυσκολεύεται. Θα την βγάλει τη μέρα;

Και κάπου εδώ τα ζώδια τελειώσαν και οι πρώην γίνανε μακαρίτες και ζήσαν αυτοί χάλια και εμείς καλύτερα μακρυά τους! Φυσικά, να σου πω ότι το κάθε ζώδιο έχει τη δική του χάρη και ο κάθε άνθρωπος περνάει τον χωρισμό με τον δικό του τρόπο. Τι να μας πουν τα ζώδια όταν το κεφάλι μας και η καρδιά μας θέλει εκείνον τον ακατανόμαστο;
Καλή καρδιά και όλα θα πάνε καλά!

beater.gr

*Η φωτογραφία πάρθηκε από το beater.gr*