Γιορτάστε την Ημέρα της Γυναίκας με την LG

Η LG Electronics (LG) αγαπάει τις γυναίκες και το αποδεικνύει δημιουργώντας προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους μέσα από την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες, ενώ παράλληλα φροντίζει για ό,τι εκείνες αγαπούν, όπως το να ακούν την αγαπημένη τους μουσική, να διατηρούν τα ρούχα καθαρά σε λιγότερο χρόνο ή να αισθάνονται περισσότερη άνεση, όταν εργάζονται.

Η μουσική δεν κρατάει απλά απασχολημένα τα αυτιά μας. Είναι αυτή που ορίζει τη διάθεσή μας και μας κρατάει σε ρυθμό σε όλες τις δραστηριότητες, μέσα και έξω από το σπίτι. Τα ασύρματα ακουστικά FP8 της LG εξασφαλίζουν αυτήν την ποιότητα, προσφέροντας κρυστάλλινο ήχο υψηλής ανάλυσης και άνεση στην εφαρμογή, για να συνοδεύουν τις δραστηριότητες και τις καθημερινές ασχολίες κάθε γυναίκας. Χάρη στην άνετη εφαρμογή τους και την τεχνολογία MERIDIAN, που αποδίδει ήχο υψηλής ανάλυσης και βελτιώνει την εμπειρία ακρόασης σε οποιοδήποτε περιβάλλον, θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχος κάθε γυναίκας στο τρέξιμο, στο περπάτημα, στη βόλτα ή ακόμα και στον καναπέ του σπιτιού της. Επιπλέον, χάρη στη θήκη αυτόματου καθαρισμού UVnano που διαθέτουν, μειώνουν σημαντικά τις πιθανότητες για πρόκληση λοιμώξεων στο εσωτερικό του αυτιού σε μόλις πέντε λεπτά όταν φορτίζεται ενσύρματα, προσφέροντας μεγαλύτερη υγιεινή και ασφάλεια. 

Επειδή όμως η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και θέλουμε να προλαβαίνουμε όσα περισσότερα γίνεται, ειδικά από την άνεση του σπιτιού μας, βάζουμε στη ζωή μας το σύστημα φροντίδας ρούχων με ατμό Styler της LG. Το καθαρό νερό και η κινούμενη κρεμάστρα που συνδυάζει το σύστημα TrueSteam™ μειώνουν τα αλλεργιογόνα, τις οσμές και τις ζάρες στα ρούχα μας, ενώ υπάρχει η επιλογή και για ήπιο στέγνωμα. Έτσι, μπορούμε να έχουμε το προσωπικό μας «καθαριστήριο» στον χώρο μας, ενώ ο κομψός σχεδιασμός του με καθρέφτη, μας επιτρέπει να δοκιμάζουμε τα ρούχα μας, κάνοντας πειράματα με το προσωπικό μας στυλ! 

Όταν νοιάζεσαι πραγματικά, θέλεις να κάνεις τη ζωή των άλλων ευκολότερη. Έτσι και η LG θέλει να βελτιώνει ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα και να εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία σε κάθε εργαζόμενη γυναίκα. 

Η εργασία στο γραφείο ή από το σπίτι γίνεται αποδοτικότερη από ποτέ μέσω των LG ergo monitors, καθώς προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και άνετη εμπειρία χρήσης, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να διαμορφώσει τον χώρο εργασίας της ανάλογα με τις ανάγκες της. Η εργονομική τους βάση μπορεί να τοποθετηθεί στο σωστό ύψος, αλλά και στην κατάλληλη απόσταση και γωνία, συμβάλλοντας ταυτόχρονα σε μια πιο φυσική και ξεκούραστη στάση σώματος, που είναι κρίσιμης σημασίας για μια multitasking καθημερινότητα. Ταυτόχρονα, η λειτουργία Flicker Safe που διαθέτουν, συμβάλλει στη μείωση της καταπόνησης των ματιών, προσφέροντας μια ξεκούραστη εμπειρία χρήσης, ενώ χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό τους, καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο στο γραφείο.

Δεν χρειάζεται όμως να τα κάνουμε όλα μόνοι μας. Η LG, ως ηγέτης στις οικιακές συσκευές και τα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, αξιοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), ώστε να μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο, ακόμα κι από τον καναπέ μας. Για τον λόγο αυτό, διαθέτει την εφαρμογή LG ThinQ που συνδέει μεταξύ τους όλες τις LG οικιακές συσκευές που διαθέτουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία και μας επιτρέπει να έχουμε τον κεντρικό τους έλεγχο. 

Απέναντι σε κάθε απαίτηση της ζωής υπάρχουν όλα αυτά που μας δίνουν ευχαρίστηση. Αυτή είναι η αποστολή της LG: να νοιάζεται για ό,τι αγαπάμε, κάνοντάς το ευκολότερο μέσα από την τεχνολογία και την καινοτομία της.