Να δοκιμάσω ερωτική συνεύρεση μέσω snapchat

Να δοκιμάσω ερωτική συνεύρεση μέσω snapchat είναι ένα από τα κείμενα που είχα γράψει για το Playboy!

Ερώτηση: Βγαίνω ένα αγόρι αρκετά μικρότερο και θέλει να δοκιμάσουμε σεξ μέσω snapchat. Μου φαίνεται αδιάφορο, ξεπερασμένο και δεν ξέρω και πόσο ασφαλή θα είναι τα ερωτικά μου δεδομένα…

Απάντηση: Ποιος είπε ότι το sex με χρήση τηλεφωνικής συσκευής είναι ξεπερασμένο;

Οκ δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο όπως την εποχή που υπήρχαν μόνο σταθερά, όμως είναι πολύ παλιά ιστορία. Ήταν μια ένοχη απόλαυση στα 90s, γενικεύτηκε με τα κινητά στη συνέχεια και φυσικά άλλαξε μορφές καθώς η τεχνολογία εξελισσόταν, οι συνδέσεις γίνονταν πιο γρήγορες και οι τηλεφωνικές μας συσκευές πιο έξυπνες.

Ειδικά στην περίοδο της καραντίνας, το sexting πήρε φωτιά, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που ανακάλυψαν τα πλεονεκτήματα των σχετικών εφαρμογών.

Μπορεί λοιπόν ο όρος στους νεότερους να ακούγεται κάπως απαρχαιωμένος, όμως μιλάμε για τον προπομπό των όσων κάνουν τώρα στο βασίλειο των nudes, όπως το facetime και το snapchat.

Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι μια ακόμα hot ευκαιρία για να ανακαλύψεις πρώτα το σώμα σου, δεδομένου ότι δεν υπάρχει άμεση επαφή με τον/την παρτενέρ σου -και αυτό είναι από μόνο του θετικό, καθώς είναι ένας ακόμα δρόμος προς την απόλαυση.
Θα δεις το σώμα σε νέες γωνίες λήψης, θα εντυπωσιαστείς από τις μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να φτιάχνουν τον άλλο/την άλλη.

Όσο η τεχνολογία καλπάζει ραγδαία, τόσο θα αυξάνεται και ο αριθμός των ανθρώπων που θα είναι πρόθυμοι να πειραματιστούν ερωτικά μπροστά από μία οθόνη.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει σωματική επαφή, το sex μέσω snapchat είναι ένας ακόμα τρόπος αν κατακτήσεις την απόλυτη αυτοϊκανοποίηση, χρειάζεται όμως προσοχή τι στέλνεις και σε ποιον το στέλνεις.

Οι ακατάλληλες φωτογραφίες μπορεί να διαρρεύσουν ανά πάσα στιγμή, αν δεν το ζευγάρι δεν έχει κατακτήσει υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου τέτοιο υλικό χρησιμοποιείται ως μέσο εκδίκησης σε έναν χωρισμό.

To τίμιο, παραδοσιακό sexting είναι ίσως ο κατάλληλος τρόπος για να ξεκινήσεις πριν περάσεις στο snapchat.

Ωστόσο, να ξέρεις ότι όσο περνούν τα χρόνια και η τεχνολογία καλπάζει ραγδαία, τόσο θα αυξάνεται και ο αριθμός των ανθρώπων που θα είναι πρόθυμοι να πειραματιστούν ερωτικά μπροστά από μία οθόνη.

Αυτό που τώρα μπορεί να φαντάζει “κάπως” σε λίγα χρόνια θα είναι “αυτονόητο”.

Υπάρχουν και κάποιοι που προτιμούν την άνεση του skype sex, όπου εκεί μπορείτε να πειραματιστείτε μέχρι και το role playing.
Στην αρχή ίσως να ντρέπεστε, αλλά οκ να δεν το δοκιμάσετε δεν θα ξέρετε πραγματικά αν σας ταιριάζει ή όχι.
Sexting, σεξ μέσω snapchat ή άλλης εφαρμογής, όλα αυτά είναι διαφορετική τρόποι για να να κατακτήσεις την οικειότητα με τον εαυτό σου και το σώμα σου.
Και αυτό είναι το κλειδί για να απολαμβάνεις ακόμα περισσότερο το σεξ, είτε πραγματικό είτε ψηφιακό.

*H φωτογραφία πάρθηκε από το Playboy*

*Αν θέλετε να διαβάσετε και άλλα κείμενά μου μπείτε εδώ*