Την Κατερίνα την ξέρω από τις παρουσιάσεις που έκανε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αλλά και από τη συνεργασία μας στο site της Χριστίνας Λαμπίρη.

Όταν την είδα για 1η φόρα στο χώρο της η ενέργεια που μετέφερε ήταν πολύ θετική και δεν ήθελα να φύγω καθόλου μιας και άλλαξε η ψυχολογία μου προς το καλύτερο.

Αν θέλετε να αλλάξει και η δική σας ψυχολογία τότε διαβάστε την συνέντευξή της και είμαι σίγουροι πως θα θελήσετε να πάτε για θεραπεία και εσείς.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα & πώς ξεκίνησε η αγάπη σου για την Holistic Therapy ;

“Από πολύ μικρή και σε όλους τους χώρους που εργάστηκα αυτό που με κινητοποιούσε ακόμα και όταν δεν είχα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το αντικείμενο ήταν η επικοινωνία και η προσφορά στους ανθρώπους. Η ομορφιά, η ευεξία αλλά κυρίως η χαλάρωση και η καταπολέμηση του άγχους που μας δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, ήταν και είναι  προσωπικός στόχος. Η Ολιστική προσέγγιση στη συμπληρωματική θεραπεία  είναι ο συνδυασμός όλων των παραπάνω, είναι  η πρόταση για μια νέα ζωή!”

2.Η δουλειά που κάνεις είναι μοναδική και βοηθάς τους ανθρώπους να αλλάξουν την ψυχολογία τους. Τι ακριβώς κάνεις ώστε να το εξηγήσεις στον κόσμο που μας διαβάζει τώρα ;

“Ασκώ θεραπείες ολιστικής μάλαξης, εναλλακτικής αισθητικής με φυσικά προϊόντα, κάνω συνεδρίες εκμάθησης τεχνικών θεραπευτικής αναπνοής, βοηθάω τις πελάτισσές μου να αποτοξινωθούν αλλά και να αδυνατίσουν μέσω της τεχνικής της Λεμφικής παροχέτευσης. Εφαρμόζω τεχνικές natural lifting όπως το Rejuvance το Gua Sha και η Face yoga.Φιλοξενώ στο κέντρο μου σεμινάρια που αφορούν την σωματική και ψυχική υγεία και παραδίδω μαθήματα στις τεχνικές που είμαι πιστοποιημένη. Οι υπηρεσίες του alopiliving θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε, να αποτοξινωθείτε, να αναδείξετε τη φυσική ομορφιά σας, να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες, να εμπνευστείτε και να επιτύχετε τα δικά σας όνειρα για την βελτίωση της εξωτερικής και εσωτερικής σας εικόνας.”

3.Η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους. Ποια η δική σας συμβουλή στα νέα παιδιά που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους ;

“Τα νέα παιδιά καταρχήν να μη «μασάνε», γιατί ακριβώς είναι νέα παιδιά.Οι δυνατότητες είναι άπειρες!! Να κυνηγάνε τα όνειρά τους μέσα από τη καρδιά και μόνο, με υπομονή και επιμονή.Το μότο μου είναι :rethink and restart your life! Πιστεύω πως όλα είναι δυνατά και πως η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα.”

4.Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολες. Τι πιστεύετε ότι φταίει ;

“Οι σχέσεις είναι πράγματι δύσκολες. Σπαζοκεφαλιά σχεδόν. Φταίει σίγουρα η κρίση. Η οικονομική, η κρίση αξιών, η υπερπροστατευτική Ελληνική οικογένεια.Στη σχέση πρέπει να ξεβολευτείς και να δουλέψεις να αναλάβεις ευθύνες. Άντρες και γυναίκες έχουν ευνουχιστεί. Κανείς δε μπορεί να οραματιστεί ένα κοινό μέλλον. Από την άλλη η οικογένεια ακόμα και στα 40 δέχεται να σε κρατήσει στο σπίτι (σήμερα τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει επιλογή). Αυτό όμως που έχει χαλάσει νομίζω γενικά τα πράγματα ανάμεσα στους ανθρώπους είναι η ευκολία. Έχει χαθεί το μυστήριο και ο ρομαντισμός. Όλα είναι στο πιάτο, εύκολα, γιατί να ξεκουνηθείς ;Στη σχέση πρέπει να υπάρχουν δυο ενήλικες. Γύρω μας υπάρχουν δυστυχώς πολλά πληγωμένα παιδιά που βγάζουν τα απώθημένα τους ή που ψάχνουν να γατζωθούν. Η σχέση και για μένα είναι τουλάχιστον αστροφυσική. Χα!χα!”

5.Αγαπημένο τραγούδι και φράση

“Αγαπημένο τραγούδι wild is the wind του D.B.. έρωτας για πάντα!! Αγαπημένη φράση: «Ο έρωτας μας απελευθερώνει από το αναμάσημα του φτωχικού μας “εγώ”…» Pascal Bruckner.”

6.Μια χωρισμένη αν έρθει στο χώρο σου πόσο θα αλλάξει η ψυχολογία της ;

“Όποιος και αν έρθει στο χώρο μου θα αλλάξει ψυχολογία γιατί αυτό ακριβώς κάνω. Μια χωρισμένη θα έρθει να κάνει θεραπείες για τον ύπνο για να κοιμάται καλύτερα και να μην σκέφτεται τον πρώην. Θα έρθει να αδυνατίσει για να γίνει ακόμα καλύτερη. Θα περιποιηθεί το πρόσωπό της για να δείχνει 10 χρόνια νεότερη και να του μπει στο μάτι, ( χα!χα!). Θα έρθει για να μάθει να διαχειρίζεται το άγχος του χωρισμού. Και τέλος μια και θα είναι χωρισμένη θα έρθει να κανακέψει τον εαυτό της όσο περισσότερο θέλει γιατί απλά, τώρα έχει χρόνο.”

7.Τι να περιμένουμε από σας στο μέλλον ;

“Να περιμένετε, αλλά κυρίως να μου ευχηθείτε να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στη ρεφλεξολογία, να πάρω τις βαλίτσες με τα πράγματα τη γνώση και την εμπειρία μου και να μεταφερθώ στην αγαπημένη μου Σύρο. Όταν γίνει αυτό πολλά ακόμα θα ακολουθήσουν. Δε σταματάω ποτέ να σκέφτομαι και να σχεδιάζω. Αγαπάω αυτό που κάνω. Αγαπάω τη ζωή.!”

8.Που μπορεί να σας βρει κανείς ;

“Επαγελματικά θα με βρείτε Αλόπης 16 Κ. Πετράλωνα – 2103463686 www.alopiliving.com

Αλλά και σε όλα τα social media :

https://www.facebook.com/alopiliving/

https://www.youtube.com/channel/UC3qHzhekeTAn2NxY9Le8tAw

http https://twitter.com/sta8oOos://gr.linkedin.com/in/katerinastathopoulou

https://gr.linkedin.com/in/katerinastathopoulou

https://www.instagram.com/alopi_living/

Κατά τα άλλα τα στέκια μου είναι σε πάρκα, βουνά και θάλασσες.”

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Η ευχή μου είναι να προχωρήσεις να βοηθήσεις τις χωρισμένες και τους χωρισμένους να ανακάμψουν και να σταθούν στα πόδια τους. Να σε διαβάζουν διεθνώς και να το πας next level, να βοηθάς ζευγάρια ή να φέρνεις ανθρώπους σε επαφή. Είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της εποχής μας.Το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou επιτελεί κοινωνικό έργο με έξυπνο χαλαρό τρόπο και ανεξάντλητο χιούμορ. Μου αρέσει πολύ!!!”