Την Έλενα την γνωρίζω από τότε που ήταν στην εταιρεία Swarovski,αργότερα όμως που έκανε την BRB Creative Concepts και άρχισε να ασχολείται με θέματα που μας αφορούν όλους αμέσως μιλήσαμε και ενώσαμε δυνάμεις.

Η Έλενα προσωπικά είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας,που δεν θα σε κρίνει για τις επιλογές σου,αλλά θα σου δώσει συμβουλές για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Είναι χαμογελαστή & οι ιδέες της πραγματικά μας αφήνουν όλους άφωνους!

Πρόσφατα μου παραχώρησε μια συνέντευξη και μου μίλησε για όλα & είμαι σίγουρη πως θα σας αρέσει και εσάς η συγκεκριμένη συνέντευξη.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η ιδέα για να ξεκινήσεις αυτή την καταπληκτική εταιρεία; 

“Η εταιρεία μου είναι η BRB Creative Concepts, μία διαφορετική διαφημιστική από όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα! Ο σκοπός που την ίδρυσα είναι γιατί μετά από πολλά χρόνια σε πολυεθνικές και μεγάλους οργανισμούς αποφάσισα ότι πλέον θέλω μέσα από την εργασία μου να προσφέρω έμπρακτα στην κοινωνία, είτε μέσω δυνατών μηνυμάτων, είτε χρηματικά, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων με συνδυασμό και των δύο!

Είναι σπουδαίο να μπορούμε όλοι οι άνθρωποι να δουλεύουμε, να ζούμε ποιοτικά και ταυτόχρονα να προσφέρουμε! Και αποφάσισα να το δοκιμάσω!”

2. Είναι φιλανθρωπική εταιρεία με λίγα λόγια αυτό που έχεις φτιάξει; Στις μέρες μας που οι άνθρωποι χρειάζονται αγάπη πιστεύεις πως υπάρχει αρκετή φιλανθρωπία γύρω μας ;

“Προσωπικά δεν είμαι σίγουρη τι εννοούμε όταν λέμε φιλανθρωπία. Είναι μία τόσο όμορφη λέξη αυτή, ετυμολογικά… Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ανθρωποκεντρικοί, να αγαπάμε τον άνθρωπο, τη φύση του, τη διαφορετικότητά του… Όχι μόνο όταν έχει ανάγκη, όχι μόνο προσφέροντας κάποια χρήματα και υλικά αγαθά. Ο κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη την προσοχή, το ενδιαφέρον, έναν όμορφο λόγο, μία ενθάρρυνση, τη φιλία, τη συντροφικότητα, την αγάπη…

Έχουμε ξεχάσει τα βασικά και κάνουμε «φιλανθρωπία» για να νιώθουμε καλύτερα εμείς οι ίδιοι.

Προσωπικά, έχω μία τελείως διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα. Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε όλο και περισσότερες εταιρείες που ενώ είναι «κερδοσκοπικές» ως προς την ικανότητά τους στο επιχειρείν, έχουν στο DNA τους την προσφορά και την ευγνωμοσύνη στο κοινωνικό σύνολο, σε ό,τι δηλαδή τις κάνει κερδοφόρες. 

Το να είναι δηλαδή μέσα στο όραμα της κάθε επιχείρησης η έμπρακτη προσφορά σε πόρους αλλά και σε ΑΞΙΕΣ, μηνύματα δυνατά που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο, είναι ένα δώρο ανεκτίμητο!”

3. Γνωρίζω ότι ετοιμάζεις διάφορες εκδηλώσεις θες να μας τις παρουσιάσεις και να μας πεις λίγα λόγια για αυτές; 

“Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την ολοκλήρωση της πρώτης ενότητας του THE END Concept, ένα concept που ονειρεύεται να αλλάξει τον κόσμο, ξεκινώντας από τους νέους ανθρώπους! Μόλις παρουσιάστηκε στα media και στις 30 Νοεμβρίου οργανώνουμε το πρώτο διαδραστικό φεστιβάλ για μεγάλους και μικρούς ώστε να κάνουμε τη θεωρία, πράξη και να εμπνεύσουμε τα νέα παιδιά ότι η ζωή και η ευτυχία τους είναι στο χέρι τους, αρκεί να βάλουν ένα ΤΕΛΟΣ σε όσα τα κρατούν πίσω!”

4. Ποια είναι η ομάδα που έχεις στην εταιρεία σου ; 

“Όπως σου είπα και πριν, αυτή τη εταιρεία είναι κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, το λέει άλλωστε και το όνομά της BRB (Beyond Regular Boundaries).

Τα concepts της BRB τα δημιουργούν άνθρωποι και εταιρείες που «συναντιόνται» σε ένα κοινό όραμα. Η BRB δεν έχει υπαλλήλους, έχει πολύτιμους συνεργάτες και υποστηρικτές που επιθυμούν να επωφεληθούν από διαφημιστικές ενέργειες πέρα από τα συνηθισμένα και ταυτόχρονα να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο!”

5.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους ποια είναι η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους;

“Η δική μου διαπίστωση είναι ότι η κρίση είναι πρωτίστως αξιακή. Αυτή έχει οδηγήσει και στην οικονομική. Το βασικότερο θέμα είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς είχαμε μάθει σε άλλες συνθήκες, τις οποίες θεωρούσαμε δεδομένες: καλές δουλειές, καλοί μισθοί, κατανάλωση (στην υπερβολή της πολλές φορές), και σπάνια βλέπαμε ότι ζούμε σε έναν κόσμο που όλα αυτά δεν είναι καθόλου «διαθέσιμα» σε όλους. 

Παρότι δε μου αρέσει να δίνω συμβουλές, αυτό που θέλω να πω στα νέα παιδιά είναι να έχουν τους ορίζοντές τους ανοιχτούς, να μη «γατζώνονται» σε ένα όνειρο, σε μία επιλογή, σε μία «ταυτότητα». Μπορούν να είναι ό,τι επιθυμούν να είναι, ανά πάσα στιγμή. Η ζωή είναι ένα όμορφο ταξίδι εναλλαγών και άπειρων επιλογών. Αν τη δούμε μέσα από αυτό το πρίσμα, τότε οι δυσκολίες δε θα μας πτοούν!”

6.Θα σε πάω σε μια πιο διαφορετική ερώτηση : Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;

“Οι σχέσεις σήμερα είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Οι ουσιαστικές σχέσεις. Για αυτές θέλω να μιλάω εγώ. Οτιδήποτε άλλο για εμένα δεν είναι σχέση, αλλά μία «σύμβαση» περιορισμένου χρόνου και με μία εμφανή ιδιοτέλεια.

Θεωρώ ότι ζούμε σε έναν κόσμο γεμάτο φόβο! Φόβο στο διαφορετικό, φόβο στη δέσμευση, φόβο στη συναισθηματική έκθεση (κατά τα άλλα, είμαστε απολύτως οκ να εκτεθούμε με κάθε τρόπο στα social media!).

Όταν επιλέγουμε το φόβο, τότε δε ζούμε την αγάπη. Ο φόβος είναι στον αντίποδα της αγάπης.

Μία μικρή απόφαση χρειάζεται, να πούμε ότι θα ζούμε την κάθε στιγμή με αγάπη, και τότε όλα θα γίνουν διαφορετικά.”

6. Ο κόσμος έχει αρχίσει να αγκαλιάζει την εταιρεία σου και σιγά σιγά να μπαίνει όσο μπορεί στο κλίμα της φιλανθρωπίας. Ο σκοπός σου εσένα μέσα από αυτήν την εταιρεία ποιος είναι;

“Ο σκοπός της BRB Creative Concepts είναι να εμπνεύσει όλο και περισσότερο κόσμο πως όλοι έχουμε τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτό! Γι αυτό και τα concepts που θα ακολουθήσουν, θα έχουν κοινό παρονομαστή τα δυνατά μηνύματα για υγιή αγάπη του εαυτού μας που οδηγεί νομοτελειακά σε έναν καλύτερο κόσμο!”

7.Τι να περιμένουμε από σένα στο παρόν- μέλλον;

“Πολλά ! Ας μη χαλάσουμε τις εκπλήξεις! Είναι η μαγεία της ζωής!”

8.Πού μπορεί να σε βρει κανείς ;

“Είμαι πολύ ενεργή στα social media και φυσικά στο email της εταιρείας μου elena@brbconcepts.eu

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Να φτάσει μία στιγμή που ακόμη και ο “ex” θα έχει καταλάβει πως αυτό είναι το blog που πρέπει να διαβάζει, μήπως και βάλει μυαλό!!”

*Φωτογραφία από το προσωπικό άλμπουμ της Έλενας Γεωργανάς*