Το να χωρίζεις είναι μια εύκολη απόφαση το μετά όμως είναι το δύσκολο που προσπαθείς να μαζέψεις ξανά τα κομμάτια σου, να σταθείς στα πόδια σου και να προχωρήσεις παρακάτω.

Κάποιοι άνθρωποι είναι δυναμικοί και το ξεπερνάνε εύκολα, άλλοι πάλι είναι ευαίσθητοι και χαλιούνται λίγο παραπάνω.

Εμένα πάλι ο χωρισμός μου τότε ξύπνησε το τέρας της κατάθλιψης και για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήξερα πως να την αντιμετωπίσω όμως στην αρχή μίλησα με ψυχολόγο και με βοήθησε.

Αργότερα όμως κατάλαβα πως δεν ήταν μόνο στο χέρι του ψυχολόγου να με βοηθήσει να βγω από αυτόν τον κυκλώνα αλλά ήταν και στις δικές μου δυνάμεις το να στηριχτώ και πάλι στα πόδια μου και να μη το βάλω κάτω.

Πλέον στα 30 άντα μου θεωρώ λίγο χαζό να στεναχωριόμαστε για πρώην -εκτός και αν υπάρχουν και άλλα πράγματα στη μέση που είναι πολύ πιο σοβαρά- και να μας παίρνει τόσο πολύ από κάτω, γιατί η ζωή είναι μικρή και υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για να βασανίζουν το μυαλό μας  – που για εμένα για όλα τα πράγματα υπάρχουν λύσεις-.

Οπότε μην στεναχωριέστε για τίποτα και αν το έχετε ανάγκη μιλήστε σε κάποιον ειδικό ώστε να σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τον χαμένο σας εαυτό και το χαμένο σας χαμόγελο!