Η Μαρίνα από το αγαπημένο κυπριακό site Dolce.com.cy  που διαβάζω σε καθημερινή βάση μου παραχώρησε μια συνέντευξη και μου μίλησε για την ζωή της, το site της, την οικονομική κρίση,αλλά και τις σχέσεις.
Το site της είναι υπέροχο όπως και εκείνη και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε από τις απαντήσεις που μου έδωσε.
Ας δούμε λοιπόν τι μου είπε :

Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την αρθρογραφία;
“Είμαι μητέρα και παθιασμένη με όσα φροντίζω να με περιτριγυρίζουν. Από αρκετά μικρή διάβαζα πάντοτε δημοσιογράφους που θαύμαζα. Και κάπως έτσι, κατάλαβα ότι ήθελα να ακολουθήσω κι εγώ το δρόμο της δημοσιογραφίας. Ένα ταξίδι στη Σαντορίνη και η γνωριμία μου με μια αξιόλογη δημοσιογράφο, ήταν η αφορμή να πάρω και την τελική μου απόφαση και να επιστρέψω πίσω με μια βαλίτσα γεμάτη όνειρα και στόχους. Νομίζω πως το να εκφράζεσαι μέσα από το γραπτό λόγο είναι κάτι πολύ όμορφο αφού είναι ένας τρόπος να κρατάς πάντα “αληθινά” αυτά που αγαπάς.”
Γνωρίζω ότι γράφεις σε site. Πες μας λίγα λόγια για το site κ με τι θέματα καταπιάνεται;
“Η μεγάλη μου αγάπη ήταν από την αρχή ο έντυπος Τύπος. Η τεχνολογία όμως τρέχει με γρήγορους ρυθμούς και κάπως έτσι, είχα πάρει την απόφαση να αρχίσω το δικό μου online magazine. Το Dolce.com.cy δημιουργήθηκε με σκοπό να ομορφαίνει τις μέρες και τις νύχτες μας με θέματα που ενδιαφέρουν και αφορούν τις γυναίκες, καινούρια πρόσωπα, υγεία, ομορφιά καθώς και αληθινές ιστορίες που αγγίζουν τον κάθε ένα μας και έχουν ένα μήνυμα να δώσουν. Ένα website που στην πορεία πήγε ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας πολλά περισσότερα στους αναγνώστες όσο και στους ξεχωριστούς συνεργάτες και πελάτες που με εμπιστεύονται για την προώθηση των εταιρειών και των προϊόντων τους. Ένα σημαντικό μέρος πλέον του Dolce το οποίο το κάνει να ξεχωρίζει είναι και το Online Shop το οποίο ανανεώνεται συχνά με καινούριες προτάσεις που ενδιαφέρουν την κάθε γυναίκα.”
Τι συμβουλή δίνεις στα νέα παιδιά με σκοπό να κυνηγήσουν τα όνειρά τους;
“Πώς τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο εάν το θέλουμε πραγματικά! Όταν αγαπάμε πολύ αυτό με το οποίο καταπιανόμαστε, όταν το τρέχουμε, όταν δεν σταματάμε να μαθαίνουμε, τότε τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει, ούτε να μας εμποδίσει.”
Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει;
“Πιο εύκολα χαλάς κάτι αντί να το φτιάχνεις. Ο κάθε ένας έχει τα δικά του θέλω και ενώ τα πράγματα είναι εύκολα, έχουμε την τάση να τα περιπλέκουμε. Και ίσως, στο τέλος της μέρας να επενδύουν σε ανθρώπους που δεν είναι οι κατάλληλοι για αυτούς. Όταν ξέρεις τι θέλεις, όταν δεν ξεχνάς ποιος είσαι, όταν κάνεις την κατάλληλη στιγμή τις σωστές υποχωρήσεις, όταν δεν βάζεις πάνω από όλα τον εγωισμό, τότε ίσως οι σχέσεις να μην είναι τόσο δύσκολες.”
Αγαπημένο τραγούδι και φράση
“Αγαπημένος Κωστής Μαραβέγιας και όλα τα τραγούδια του. Αγαπημένη φράση πώς τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι αξίζει να ζεις την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία.”
Στη Κύπρο απουσιάζει καθόλου το κομμάτι του blog και των προσωπικών site σε σχέση με την Αθήνα;
“Στην Κύπρο έχουμε αξιόλογα παιδιά τα οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν. Φαίνεται εύκολο όμως είναι δύσκολο να δημιουργήσεις κάτι και να καταφέρεις να κρατάς καθημερινά αμείωτο το ενδιαφέρον. Υπάρχουν αξιόλογα sites και blogs και παθιασμένοι άνθρωποι πίσω από αυτά.”
Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;
“Πολλά περισσότερα στο Dolce με τους νέους τομείς που μόλις ξεκίνησαν και τους ανθρώπους και σπουδαίους συνεργάτες μου, που το αγαπούν όσο κι εγώ”
Που μπορεί να σε βρει κανείς;
“Τις περισσότερες φορές στο σπίτι μου:)”
Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou
“Οι ex κάποιος λόγος υπάρχει που ανήκουν στο παρελθόν και ονομάζονται Χ. Να βλέπεις πάντα μπροστά, να καταπιάνεσαι με όσα αγαπάς και να μην αφήνεις ποτέ τίποτα και κανένα να σε κρατά πίσω από όλα τα όμορφα και σπουδαία που περιμένουν να τα ζήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.”