Ανέκαθεν θεωρούσα -και ακόμα το πιστεύω δηλαδή- πως το να είσαι φίλη με τον πρώην σου είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορείς να καταφέρεις σε μια σχέση ζωής. Ίσως σου έρθουν έτσι τα πράγματα που να τα καταφέρεις, ίσως πάλι να μην αντέξεις τελικά επειδή δεν έχεις πάει ακόμα παρακάτω και είσαι συναισθηματικά δεμένη μαζί του!

(Το κορίτσι της φωτογραφίας φοράει κοντό φόρεμα κρουαζέ με παγιέτα -ό τι πρέπει για τις γιορτές- το οποίο κοστίζει 124.90 ευρώ και θα το βρεις σε αυτό το link)

Για να είσαι φίλη με τον πρώην σου πρέπει καταρχάς να έχετε χωρίσει καλά χωρίς να έχετε τσακωθεί και φυσικά θα πρέπει να έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τον χωρισμό μέχρι να δοκιμάσετε και το “πείραμα” της φιλίας (το αντίθετο συμβαίνει μόνο σε ταινίες).

Υπάρχει βεβαίως και μια ακόμη παράμετρος που σπάνια σκέφτεσαι εξαρχής: Αν βρεις νέο αμόρε δεν είμαι και 100% σίγουρη ότι θα δεχτεί αυτή τη “φιλία” με τον πρώην.

Γιατί μεταξύ μας δεν είναι και τόσο αθώα η φιλία με τον πρώην, όσο cool και αν είστε! Ακόμα και αν έχετε δημιουργήσει νέες σχέσεις, κάθε φορά που θα βρίσκεστε… ένα τσικ συναισθήματος θα βγαίνει στην επιφάνεια ξανά και θα περιπλέκει τα πράγματα!

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα ποτέ δεν είχα μείνει φίλη με πρώην μου (παρόλο που μου το ζητούσαν εκείνοι, εμένα μου φαινόταν αδιανόητο μέσα σε χρόνο ρεκόρ να θάψω όσα ένιωθα για εκείνους και ξαφνικά να το παίζω φίλη -πόσο ψεύτικο είναι αυτό).

Πέρσι όμως σκέφτηκα πως θα ήθελα να δοκιμάσω να μείνω φίλη με τον πρώην μου για να δω πως είναι και αν εγώ σαν Τίνα αν θα τα καταφέρω.

Τι έμαθα λοιπόν :
Μπήκαμε στη ζώνη της φιλίας από την πρώτη μέρα του χωρισμού μας. Στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ να τον δω σαν φίλο, όμως επειδή χωρίσαμε πολύ καλά και δεν ήμασταν και πολύ καιρό μαζί γρήγορα γίναμε φίλοι τελικά.
Με δυσκόλεψε το γεγονός ότι έχει άλλη κοπέλα και αγωνιούσα στο να μη μάθει ότι κάνει παρέα με μια πρώην του (δεν έμαθα ποτέ αν αληθεύει η πληροφορία ότι έχει άλλη).
Κάθε φορά που βγαίνουμε ένα τσικ συναισθήματος βγαίνει και από τις 2 πλευρές όχι όμως του συναισθήματος του να είμαστε μαζί, αλλά της αγάπης της ανθρώπινης – λίγο χαζό μπορεί να ακούγεται αλλά νοιαζόμαστε ανθρώπινα ο ένας για τον άλλον.
Ανακάλυψα πως η φιλική παρέα μαζί του και οι πλάκες που μου κάνει ήταν πολύ καλύτερες από τότε που ήμασταν μαζί και δεν με αγχώνει ούτε ζηλεύω για το που είναι και τι κάνει.
Κατάλαβα πως δεν είναι και τόσο δύσκολο να μείνεις φίλη με πρώην σου αν έχετε χωρίσει φιλικά! Απλά θέλει χρόνο και τρόπο.

Το να μείνω φίλη με τον πρώην μου στην αρχή με τρομοκρατούσε σαν ιδέα επειδή φοβόμουν ότι θα κολλήσω και δεν θα μπορώ να πάω παρακάτω, όμως κατάφερα να το ξεπεράσω αυτό το στάδιο! Και κάπως έτσι απέκτησα έναν καλό φίλο.

Εσύ έχεις μείνει φίλη με τον πρώην σου ; Αν ναι περιμένω και την δική σου ιστορία στο email μας : info@coverstory.gr

MASTIHASHOP, σοκολατάκια υγείας μαργαρίτες με μαστιχέλαιο
Τιμή: 8,70 ευρώ

Ps :

Να χαμογελάς γιατί το αξίζεις! Επειδή, δε, το θέμα θέλει τη σοκολάτα του σου συνιστώ αυτό το μαγικό κουτί με τις νόστιμες σοκολατένιες μαργαρίτες με άρωμα μαστίχα (θα ξετρελαθείς) και να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά της δικής σου φιλίας με τον πρώην σου!