Την Στέλλα την γνώρισα μέσα από τα βιβλία της και είναι απίστευτη, έχουμε ξεκινήσει τις συνεργασίες μας και πραγματικά την θαυμάζω. Πρόσφατα μου παραχώρησε συνέντευξη και την ευχαριστώ πάρα πολύ.

 Γνώρισέ μας την Στέλλα και πες μας από που ξεκίνησε η ιδέα του να γίνεις συγγραφέας.

Δεν θα έλεγα πως το σχεδίασα και έγινα συγγραφέας, απλά έτυχε. Όποιος το σχεδιάζει δεν νομίζω πως μπορεί να το καταφέρει. Αυτά τα πράγματα έρχονται από μόνα τους.Αγαπούσα πάντα τη γραφή και τις ιστορίες και όταν το πρώτο μου βιβλίο εκδόθηκε και πήγε καλά αποφάσισα να γράψω ένα δεύτερο, ένα τρίτο και πάει λέγοντας. Και κάπως έτσι, αισίως, έχω σήμερα τη χαρά να γράφω εκτός από τα βιβλία μου, σενάρια, στίχους για τραγούδια και να συνεργάζομαι με νέους δημιουργούς για να δώσουμε παρέα ζωή στις δικές τους ιδέες.”

 Η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους. Ποια είναι η συμβουλή σου στα νέα παιδιά ;

“Δύσκολα μου βάζεις… Κι εμείς νέα παιδιά είμαστε και πολύ θα ήθελα να βρω κάποιον να μας δώσει μια συμβουλή. Νομίζω πως τα νέα παιδιά δεν πρέπει να περιμένουν συμβουλές από κανέναν πάντως. Πρέπει να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο, να βγουν στους δρόμους και να διεκδικήσουν όσα τους ανήκουν. Από τον υπολογιστή και τον καναπέ δεν γίνεται τίποτα.”

 Mε ποιον διάσημο συγγραφέα θα ήθελες να συνεργαστείς ;

Οι πιο αγαπημένοι μου συγγραφείς με τους οποίους και θα ήθελα να έχω συνεργαστεί έχουν πεθάνει. Τελευταίος αν δεν κάνω λάθος έφυγε ο Παύλος Μάτεσις. Θα ήθελα πολύ να είχα συνεργαστεί μαζί του, το Graffito για παράδειγμα είναι ένα από τα βιβλία του που αγάπησα πάρα πολύ και με επηρέασε στη γραφή μου.”

 Ποια είναι τα σχέδιά σου για σένα και τι να περιμένουμε ;

“Ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα, με πολύ πολύ ταλαντούχους ανθρώπους για το 2016. Παράλληλα με το “Bitch Party” που γράφω και παρουσιάζω στο Comedy Lab ετοιμάζω και μια νέα σειρά σε συνεργασία με τον Sexpyr και τον Θάνο Λυμπερόπουλο που έχει αναλάβει και πάλι τη σκηνοθεσία. Έχω τη χαρά να γράφω το σενάριο και πρόκειται για μια σατιρική σειρά με πολλές συμμετοχές από πολύ γνωστούς μουσικούς και καλλιτέχνες.Μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουν και τα καινούργια κωμικά τραγούδια που έχω γράψει και ερμηνεύσει σε συνεργασία με τη Μάρω Μαρκέλλου, τον Ηλία Κόζα και τη Χρύσα Κατσαρίνη.Μέσα σε όλα αυτά τρέχω και τη Phonographic Society Books, έναν νέο εκδοτικό οίκο φτιαγμένο από νέους καλλιτέχνες και βιβλιόφιλους.”

Πού μπορεί να σε βρει κανείς ;

“Προς το παρόν μπορεί να με βρει στο κανάλι του Comedy Lab στο Youtube. Από εκεί και πέρα μπορεί να με βρει μαζί με τον Sexpyr, καθώς κάνω guest στα live του, ενώ αν είναι συγγραφέας και θέλει να φτιάξουμε κάτι παρέα μπορεί να με αναζητήσει στο books@phonographic-society.com”

 Αγαπημένο τραγούδι & φράση αυτή την εποχή ;

“Αγαπημένα τραγούδια έχω πολλά, δεν νομίζω πως μπορώ να διαλέξω! Όσο για αγαπημένη φράση «life is a bitch» χαχαχα που είναι και στο κλίμα των ημερών αλλά και των εκπομπών μας!”

 Μια ευχή για το it’s my life by tina michaelidou

“Να πηγαίνει πάντα τόσο καλά όσο τώρα και να συνεχίσει να μας φέρνει ωραία πράγματα!”