Την όμορφη Ρεγγίνα ή όπως την αποκαλώ εγώ το ξανθό μωρό το γνώρισα από το όμορφο blog της. Είναι γλυκιά,όμορφη,αστεία και έχει απίστευτες ιδέες γύρω από τον κόσμο της μπλογκόσφαιρας.

Πρόσφατα μου παραχώρησε μια συνέντευξη και μου μίλησε για όλα και φυσικά στο τέλος μου έδωσε και μια ευχή.

Πάμε να δούμε τι μου εκμυστηρεύτηκε :

1.Πες μας λίγα λόγια σε σένα και πως ξεκίνησε το blog σου;

“H πρώτη ανάρτηση έφυγε αρχές Μαΐου του 2014. Ήταν τότε που αποφάσισα να μοιραστώ τις σκέψεις μου για την μητρότητα.Δυνατά συναισθήματα που ίσως είχα την ανάγκη να καταγραφούν με αυτόν τον τρόπο.
Ο γιος μου ήταν τεσσάρων χρονών όταν ξεκίνησα το mamareggina  και ήδη είχα γεμίσει γύρω στα 6 τετράδια με πράγματα για εκείνον.Σκέφτηκα να φτιάξω για εκείνον ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο όπου φυσικά θα καταγράφω τα παραπάνω..Και κάπως έτσι ξεκίνησε για μένα ένα όμορφο ταξίδι στον κόσμο του διαδικτύου.”

2. Με τι θέματα καταπιάνεται και πρόσφατα είδαμε ότι το ανανέωσες το blog σου. Τι καινούργιο θα δούμε;

“Γράφω για όσα νιώθω σκέφτομαι και βιώνω . Μητρότητα παιδιά σχέσεις σκέψεις.
Όσα μπορούν  να ντυθούν με λέξεις.Ναι το blog ανανεώθηκε και μαζί του και εγώ.Έφτασε ο καιρός να ασχοληθώ και με ένα μέρος της δουλειάς μου.
Με τη ομορφιά, την μόδα και ότι κάνει την γυναίκα να αισθάνεται περιποιημένη και όμορφη. 
Επίσης προστέθηκε μια στήλη όπου ο κάθε αναγνώστης θα μπορεί να μου στέλνει την δικιά του σκέψη εμπειρία ιστορία .Είμαι σίγουρη πως θα με καθοδηγήσουν οι αναγνώστες σε όλα τα καινούρια που θα ‘έρθουν έτσι ώστε να γίνουν ακόμα καλύτερες οι νέες στήλες.”

3. Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους πες μας την δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρα τους ;

“Η οικονομική κρίση σίγουρα δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο.Μας άγγιξε όλους. Θα πω ότι θα έλεγα και στα δικά μου παιδιά να πιστεύουν στον εαυτό τους και στα όνειρα τους και να τα κυνηγάνε.Να ονειρεύονται να βάζουν στόχους και να κοιτάνε μπροστά. Όλα θέλουν υπομονή επιμονή και αν χρειαστεί επαναπροσδιορισμό του αρχικού στόχου!Εμπόδια θα υπάρχουν πάντα!”

4.Οι σχέσεις περνάνε κρίση τι πιστεύεις ότι φταίει ;

“Φυσικά και περνάνε..Φταίει η έλλειψη επικοινωνίας.Δεν εκφραζόμαστε, δεν ακούμε δεν μιλάμε.Κάτι για το οποίο φταίει και το κινητό το οποίο έχει γίνει προέκταση του χεριού μας. Επίσης το μεγάλο εγώ. Υπάρχει εγωισμός!
Οι διαπροσωπικές σχέσεις χρειάζονται αγάπη κατανόηση. Πρέπει να τα έχεις καλά με εσένα για να μπορέσεις να είσαι  καλά με εσένα πρώτα για να είναι όλα καλά σε μια σχέση.”

5.Σε παρακολουθούμε που φτιάχνεις καταπληκτικά νύχια πως προέκυψε αυτή η ασχολία ;

“Την τέχνη αυτή την ξεκίνησα το 2004…Συνεχίζω μέχρι και σήμερα αγαπώ την δουλεία μου και την επικοινωνία που μου προσφέρει το επάγγελμά μου.”

6. Με τι άλλο ασχολείσαι αυτή τη περίοδο και τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον ;

“Ποτέ δεν ασχολούμαι με ένα πράγμα χαχα! Αυτήν την περίοδο κάνω σεμινάρια στις δημόσιες σχέσεις. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ενεργή μπορώ με το blog μου. Επίσης κάνω μερική ανακαίνιση στο σπίτι μου! Από μένα να περιμένετε πράγματα αρκεί να βρω τον χρόνο! Ιδέες έχω πολλές!”

7. Αγαπημένη φράση και τραγούδι

“Κάθε εμπόδιο για καλό! Μέχρι στιγμής όσα εμπόδια υπήρξαν έγιναν εντέλει για καλό ακόμα και αν στην αρχή δεν φαινόταν να είναι έτσι.Αγαπημένα έχω πολλά θα σου πω ένα που άκουσα σήμερα και το αγαπώ για πολλούς λόγους The Fray -how to save a life.”

8.Πού σε βρίσκει κανείς ;

“Με βρίσκεις στα :

blog mamareggina https://www.mamareggina.gr/2014/05/blog-post_3.html

Στο instagram https://www.instagram.com/?hl=el

Στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/Mamareggina-642283319227398″

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou 

“Εύχομαι έμπνευση σε σένα να γράφεις όλα εκείνα που σε εκφράζουν! Εύχομαι να φτάσεις εκεί που επιθυμείς!”