Το να σε ακολουθεί ο πρώην σου σε όλα σου τα social media είναι κατανοητό,το να σε ακολουθεί όμως η νυν του φαντάζει λιγάκι αστείο,αλλά από την άλλη πλευρά δεν την παρεξηγώ καθόλου διότι ίσως να σε ζηλεύει και να έχει στην άκρη του μυαλού της ότι ίσως κάτι τρέχει ανάμεσα σε εσένα και στο αγόρι της -τον πρώην σου δηλαδή-,ή απλά εκείνος να μην έχει ξεκολλήσει από σένα και να έχει δώσει αφορμές για να σε ακολουθεί παντού.

Επειδή δεν ξέρεις και με τι άτομο έχεις να κάνεις και ίσως να σου στέλνει και περίεργα μηνύματα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τα κρατήσεις αυτά ως αποδείξεις και να μιλήσεις με τον πρώην σου ,να την μπλοκάρεις από παντού και να μην ασχοληθείς καθόλου μαζί της.

Δε χρειάζεται να έχεις πάρε δώσε με τη νυν του πρώην σου,μόνο σε ιδιάζουσες περιπτώσεις μπορεί να συμβεί και αυτό είναι πολύ σπάνιο φαινόμενο.

Από την άλλη πάλι ίσως η νυν να βλέπει κάποια σημάδια που να μην της αρέσουν και να θέλει να το συζητήσει μαζί σου επειδή τον ξέρεις εσύ τον συγκεκριμένο άνθρωπο -και αυτό σπάνιο φαινόμενο,αλλά συμβαίνει-.

Μην αγχώνεσαι για τη νυν του,διότι δεν αξίζει να ασχολείσαι,ούτε να πέφτεις στο επίπεδό της. Συνέχισε κανονικά τη ζωή σου και άσε τους άλλους να μιλάνε για εσένα -το ξέρεις πως όσοι ασχολούνται ακόμα μαζί σου σημαίνει πως δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν στη δική τους ζωή-.