Στην χθεσινή μου συνέντευξη στον Παναγιώτη Σακαλάκη και στο φανταστικό Inkstory έγραψα ένα quote φοβερό που μου ήρθε εκείνη τη στιγμή :

Είμαι η Τίνα και είμαι καλά. Σου απαντώ όπως οι διάσημοι εν ολίγοις (χαχ). Το blogging μπήκε στη ζωή μου πριν 5 χρόνια όταν είχα σχέση – το είχα ιδιωτικό στον blogger- και όταν χώρισα το δημοσίευσα και έτσι ξεκίνησα. Πάντα έλεγα πως όταν μια πόρτα κλείνει μια vodka ανοίγει και μεγαλουργείς. Έτσι και έγινε τον πόνο μου τον έκανα blog.

Bbc Drinking GIF - Find & Share on GIPHY

H αλήθεια είναι πως όταν χωρίζεις και είσαι σε μικρή ηλικία και έχεις πληγωθεί πολύ η Vodka ρέει άφθονη και δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται γύρω σου, όσο τρελό και αν σου φαντάζει.

Το ποτό το έχω κόψει εδώ και 5 χρόνια,γιατί το ποτό δεν μου έλυνε τα προβλήματα αντιθέτως μου προκαλούσε και άλλα : ζαλιζόμουν, νύσταζα και δεν απολάμβανα την έξοδό μου.

Ποτέ δεν μου άρεσε ούτε το ποτό, ούτε το τσιγάρο.

Πολλές φορές με ρωτάνε αν έχω μεθύσει και πάντα μου έρχεται στο μυαλό το μεθύσι που είχα κάνει στα 18 μου :

Σε γιορτή που με είχε καλέσει μια γνωστή μου ήταν και εκείνος εκεί ο πρώην μου, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα τα έφτιαχνα μαζί του.Ήταν από τους άντρες που πρέπει να τους έχεις στην κατηγορία των μη μπλέξεις μαζί τους. Εκείνο το βράδυ μέθυσα τόσο πολύ που του έπιασα πιο εύκολα κουβέντα και δεν έκανα τίποτα μαζί του,γιατί ήξερα ότι τον ήθελε η γνωστή μου

Ex Photo Album GIF by Lil Dicky - Find & Share on GIPHY

Μετά από εκείνο το μεθύσι εγώ ήρθα πιο κοντά με τον πρώην μου, άρα να το 1ο μου σφάλμα αν μεθάς γνωρίζεις πάντα τους “ακαταλληλέ” νυν.

Και συνεχίζω με ένα ακόμη περιστατικό :

Είχαμε βγει για ποτό, κάτι ένιωθα μέσα ξέρεις εκείνες τις πεταλούδες και το σφίξιμο στο στομάχι που νομίζεις ότι είσαι 13 χρονών, αλλά κρατιόμουν δεν έπρεπε να μπλέξω μαζί του. Με προκάλεσε κάπως και ήπια τη Sangria μπαμ και κάτω και τότε έγινε το κακό, με φίλησε και ένιωθα περίεργα, ρομαντικά δε ξέρω πως  να το προσδιορίσω ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Όταν ήταν να φύγει με φίλησε ανάμεσα στο μάγουλο και στα χείλια.

Νιώθω πολύ περίεργα καθώς τα γράφω,γιατί αυτά δε τα έχω πει ποτέ μα νιώθω ακόμα πιο περίεργα γιατί τα σκέφτομαι σαν να γίνονται τώρα.

http://giphy.com/gifs/ex-r9McAXlEZYXTi

Ξέρω πως οι συγκεκριμένες αναμνήσεις μου θα ενοχλήσουν πολλούς, αλλά προσωπικά ποτέ δεν πείραζε αυτό.

Πάντα έλεγα πως όταν μια πόρτα κλείνει μια vodka ανοίγει και μεγαλουργείς

Ηθικό δίδαγμα : Μην πίνετε, μην γίνεστε τύφλα,γιατί μπλέκετε με “ακαταλληλέ”

Οι πρώην και το οινόπνευμα εξατμίζονται σε χρόνο ρεκόρ