Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες κοπέλες όταν βγαίνουμε ραντεβού μετά από τον χωρισμό μας είμαστε μέσα στο άγχος και τα κάνουμε λίγο μαντάρα στην έξοδό μας.

Λίγο το άγχος,λίγο το κρασί,λίγο το ότι μιλάμε πολύ παραπάνω και λίγο το λάθος που κάνουμε στο να αναφέρουμε και τον πρώην μας στο ραντεβού μας καθιστά μια μεγάλη αποτυχία αυτή την έξοδο.

Ας δούμε λοιπόν 10 tips για να είσαι ήρεμη τη μέρα του ραντεβού σου και για να μην προκαλείς άγχος και σε εκείνον με τη συμπεριφορά σου.

Η επικοινωνία μεταξύ σας παίζει μεγάλο ρόλο

Σε ένα ραντεβού πρέπει να μιλάνε και οι 2 χωρίς να γίνονται αναφορές στο παρελθόν. Εδώ παίζει μεγάλο ρόλο και η ειλικρίνεια,διότι καλό θα ήταν εφόσον κάνετε διάλογο μεταξύ σας να πείτε ο ένας στον άλλον τι ακριβώς ψάχνετε από μια σχέση ή από έναν άνθρωπο γενικά.

Ορίστε τα όριά σας

Επειδή βγήκατε ένα ραντεβού δε σημαίνει ότι το δένετε και κόμπο ότι θα είστε μαζί. Πρέπει να βγείτε ξανά και να δείτε αν πραγματικά ταιριάζετε,όμως καλό θα είναι να ορίσετε και κάποια όρια,ώστε να υπάρχει και λίγη ελευθερία για τον εαυτό σας και να μην πιέζετε καταστάσεις.

Αν κάτι δεν σου αρέσει δες και άλλους ανθρώπους

Εάν ο άνθρωπος με τον οποίο βγήκες ραντεβού δεν σου έκανε εκείνο το πολυπόθητο κλικ μην στεναχωριέσαι. Μπορείς να βγεις και με άλλους ανθρώπους έξω, όχι απαραίτητα για να κάνεις σχέσεις, αλλά για να γνωρίσεις νέα άτομα.

Να ξέρεις την αξία σου πάντα και να τη δείχνεις

Πάντα στο ραντεβού σου πρέπει να δείχνεις την αξία σου και τον εαυτό σου μόνο έτσι θα σε εκτιμήσει και ο άλλος.

Κράτα τον εκτός social media

Δε χρειάζεται από το πρώτο κιόλας ραντεβού να τον έχεις σε όλα σου τα social media. Για σκέψου λίγο τι θα συμβεί αν κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας ή πολύ απλά δεν ταιριάξετε να σε δει μετά ξαφνικά με άλλον ή πολύ απλά να μη θες να βλέπει τι ανεβάζεις.Για αυτό στα social media να κρατάς μόνο εκείνους που θες. Αν στη πορεία με τον άνθρωπο που βγήκες ραντεβού πολλές φορές πάνε όλα καλά τότε ναι να γίνετε σε όλα τα social media “φίλοι”.

Να βεβαιωθείς ότι θέλετε τα ίδια πράγματα

Όπως ανέφερα και παραπάνω η ειλικρίνεια και η επικοινωνία είναι πολύ βασικά σε ένα ραντεβού. Πρέπει να βεβαιωθείς ότι είστε στο ίδιο μήκος κύματος και ότι θέλετε τα ίδια πράγματα ακόμα και στο sex.

Μην φλυαρείς πολύ

Δε χρειάζεται το ραντεβού σου να τα μάθει όλα από το πρώτο βράδυ και γενικά δε χρειάζεται να ξέρει όλα σου τα ένοχα ή αθώα μυστικά κράτα και κάτι για σένα και πολύ απλά άσε να πει εκείνος τα δικά του ώστε να δεις αν θες να είσαι μαζί του ή όχι.

Μην τον γνωρίσεις ακόμα στη παρέα σου

Ένα ραντεβού βγήκατε δε χρειάζεται μετά από μια ώρα να μάθει όλη τη παρέα σου. Γενικά στους άντρες δεν αρέσουν και πολύ αυτά θέλουν το χρόνο τους για να τους γνωρίσουν όλους πόσο μάλλον με εκείνον που θα βγεις πρώτη φορά σκέψου πόσο άβολα θα νιώσει αν τους πεις το ίδιο βράδυ να γνωρίσει και τους φίλους σου.

Αναθεώρησε τα θέλω σου

Όταν θα μιλάς μαζί του δε χρειάζεται να είσαι απόλυτη και αυταρχική μαζί του. Αναθεώρησε τα θέλω σου μέσα στο μυαλό σου ανάλογα με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και προσπάθησε να χαρείς το ραντεβού σου.

Κάνε το καλύτερο για εσένα!

Για το τέλος σου άφησα το καλύτερο tip, όταν θα βγεις ραντεβού έχε στο μυαλό σου ότι πρέπει να περάσεις καλά,να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό και καλύτερο για εσένα!