Όσοι με παρακολουθείτε εδώ και 6 χρόνια γνωρίζετε ότι έχω μεγάλη αδυναμία στον Γιάννη Πλούταρχο και όπως έχω δηλώσει και σε συνεντεύξεις μου τα άρθρα τα γράφω ακούγοντας τα τραγούδια του.

Όλα του τα τραγούδια προσωπικά τα λατρεύω και δε μπορώ να ξεχωρίσω ούτε ένα,αλλά επειδή δεν μπορώ να σας τα δείξω όλα,θα σας αναρτήσω τα 10+1 τραγούδια του που με κάνουν κομμάτια, κάτι σαν ένα με το πάτωμα που λέει ο λόγος :

Φοβάμαι που ίσως τα χρόνια μου άφησα που λάθος αγάπες και όνειρα κράτησα μα αυτό είναι ψέμα κι εγώ το πληρώνω φοβάμαι εμένα-εμένα και μόνο.

Σταμάτησα λοιπόν να θέλω και να νιώθω να πάρεις για ένα γεια δεν έκανες τον κόπο δεν το μάθε κανείς ακόμα ζω στο ψέμα δεν έχω πια ζωή. Σταμάτησα σε σένα

 

Ψυχή μου πονάς ή μήπως γελάς Για μένα μιλάς ή με ξεπερνάς Καινούργια αρχή έχεις κάνει Ή μόνη τα αστέρια κοιτάς Ψυχή μου θα ‘ρθείς ή απλά θα χαθείς Θ’ ακούσω κλειδιά ή μια μαχαιριά θα είσαι για πάντα στα στήθια Πληγή σε μια άδεια καρδιά

https://www.youtube.com/watch?v=xgWusgvh-Hc

Πέρασα να πω μιά καλησπέρα μα δεν άνοιξες στην πόρτα σου να είμαι απ’ έξω τ’ άντεξες δεν άξιζα το φέρσιμό σου αυτό.

Μα σε ξεπέρασα, αλήθεια σε ξεπέρασα, πόνεσα έκλαψα και μες στην τρέλα γέλασα,σε ξεπέρασα, έδωσα τόπο στην οργή,κι απλά προσπέρασα.

https://www.youtube.com/watch?v=Y4CsSvBvW58

Φοβάμαι πως ακόμα σ’ αγαπάω φοβάμαι πως ποτέ δεν σε ξεπέρασα κι αν την αλήθεια μέσα μου κρατάω φοβάμαι πως ποτέ τον εαυτό μου δεν ξεγέλασα

Δε τηλεφώνησες,δε τηλεφώνησες ποτέ, απλά με αγνόησες λες και δε με αγάπησες ποτέ.Δε τηλεφώνησες και άλλο ένα βράδυ προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια απ’ τον σπασμένο μου εαυτό.Δε τηλεφώνησες…δε τηλεφώνησες ποτέ, τη ζωή σου προχώρησες σαν να μη με γνώρισες ποτέ να ‘ξερα άραγε δεν έχεις μέσα σου καρδιά δε νιώθεις πόνο, δε νιώθεις θλίψη πες μου τι νιώθεις τελικά…

https://www.youtube.com/watch?v=c0vtO-lHo5Q

Ναι σαν παλιό πειρατικό θα βυθίζομαι στον ωραίο του κορμιού σου ωκεανό ό,τι κι αν συμβεί καρδιά μου θα είμαι εδώ.Ναι άγγελέ μου σ’ αγαπώ σου τ’ ορκίζομαι και ζητώ να ζω μαζί σου κάθε λεπτό να υπάρχω στη ζωή σου είναι αρκετό πως να στο πω.

Σε θέλω με σώμα και ψυχή, σε θέλω,σε αγγίζω και λιώνω, σε θέλω τα πάντα είσαι εσύ, σε θέλω μακριά σου ματώνω.σε θέλω,σε θέλω.

Δώς μου 24 ώρες πάρ’ την ζωή μου και δώσε μου ώρες τώρα που γίνεσαι αέρας.. βρές μου ένα λόγω να ζώ…. απόψε που φεύγεις τελειώνει η ζωή μου απόψε σε χάνω , σε χάνω ψυχή μου..

Και τέλος το αγαπημένο μου είναι :

https://www.youtube.com/watch?v=RqGN1j87fvo

Άλλον άνθρωπο γνώρισα, άλλον άνθρωπο χώρισα, σε περίμενα αλλιώς και μετά είδα πως ένα ψέμα ήσουν μόνο, άλλον άνθρωπο γνώρισα, άλλον άνθρωπο χώρισα μια χαρά να περνάς μόνο μην περπατάς στο δικό μου το δρόμο.

Εσάς ποια είναι τα αγαπημένα σας τραγούδια από τον Γιάννη Πλούταρχο ;

Καλή σας ακρόαση!!!