Η Καλλιόπη είναι μια από τις πιο όμορφες bloggers που γνωρίζω, που δεν κάθεται σε ησυχία και ασχολείται με πολλά στα social media. Μου έκανε την τιμή να μου μιλήσει για το blog της, αλλά και για μερικά tips για εύκολο βάψιμο.

1.Πες μας λίγα λόγια για σένα και πώς ξεκίνησε το blog σου

“Ονομάζομαι Καλλιόπη Νεαμονίτη, αν και οι περισσότεροι με γνωρίζουν σαν Kally h kallykally. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Υόρκη, αλλά μένω στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Έχω τελειώσει Fashion Design και Styling στην σχολή Βελουδάκη. Το  blog μου μέσα από το www.kallykally.com ξεκίνησε σαν hobby πριν από 6 μήνες και πρόεκυψε μέσα από την αγάπη μου για την μόδα, το γράψιμο, την τέχνη, την φωτογραφία και την γενικότερη ασχολία μου με τα social media.”

2.Η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους ποια η συμβουλή σου στα νέα παιδιά που παλεύουν για τα όνειρά τους ;

“Είμαι της άποψης ότι απλά πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο, να είμαστε δημιουργικοί, με καινούργιες ιδέες και να μην αφήνουμε τίποτα και κανέναν να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά μας. Το πιο δυνατό μας όπλο είναι ο εαυτός μας. Δεν πρέπει να περιμένουμε απλά τις ευκαιρίες, αλλά να τις φτιάχνουμε, ακόμα και από το τίποτα. Θέλει τόλμη κ θράσος. Το όχι και το δεν μπορείς, να μην σε ακουμπάμε.”

3.Αγαπημένο σου φαγητό;

Δεν τρώω κόκκινο κρέας, προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά, αν και τρελαίνομαι για junk food γενικά. Αγαπώ καφέ, σαλάτες, το κινέζικο, το ιταλικό και την σοκολάτα και τα γλυκά.”

4.Που μπορεί να σε αναζητήσει κανείς κ τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;

Εκτός από το site μου, μπορεί κάποιος να με βρει:
-Instagram: @kallykally_ 
-Twitter @kally_gr
-Pinterest @1kally
-Facebook: Kalliopi Neamonitis
Παράλληλα με τα δικά μου social, είμαι και Social Media Manager, δημιουργώ και διαχειρίζομαι λογαριασμούς Instagram και σελίδες Facebook για εταιρίες, μαγαζιά, τουριστικά πρακτορεία, cafe-bar, περιοδικά και αλλά. Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι το Ipad, το κινητό και το PC είναι οι καλύτεροί μου φίλοι!”

5.Aγαπημένο τραγούδι και φράση αυτή την εποχή ;

Το “Born to Die” της Lana Del Rey. Γενικά όλα τις τα τραγούδια είναι στο repeat όταν δουλεύω και νιώθω ότι άδω και καιρό, είναι το soundtrack της ζωής μου. Παλιό rock είναι τα αγαπημένα μου ακούσματα πάντα. Το motto που με εκφράζει είναι το “Φρόντισε να με αναστατώσεις, Πλήττω”. ”


6.Πες μας μερικά tips για εύκολο βάψιμο

“Δεν βάφομαι πολύ και προτιμώ ένα φυσικό μακιγιάζ με κύριο στοιχειό το έντονο κόκκινο κραγιόν. Είναι το trademark μου και δεν αποχωρίζομαι το MegaLast LipColor 911 τις Wet n Wild, πρωί-βράδυ.”

7.Τέλος μια ευχή για το It’s My Life By Tina Michaelidou

Σου εύχομαι μόνο επιτυχίες και να συνεχίσεις αυτό που κάνεις με την ίδια αγάπη πάντα. Το ξέρεις ότι οι bloggers γενικά είναι πολύ ανταγωνιστικές. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την τιμή που μου έκανες με αυτή την συνέντευξη και που βοηθάς πολλούς μέσα από τo blog σου. Πιστεύω πολύ στις συνεργασίες και ότι αν υπήρχαν περισσότερες σαν εσένα ο χώρος του blogging στην Ελλάδα θα ήταν πιο οργανωμένος. Kisses Tίνα!!”

 

You May Also Like