Μετά το άρθρο για το Λούνα Μπαρ ο κύριος πρωταγωνιστής της ταινίας ( στη ταινία ο ρόλος του είναι το γκαρσόνι ) μου παραχώρησε μια  μίνι συνέντευξη για την ταινία που θα βγει σύντομα στον κινηματογράφο μαζί με την συνέντευξη του Σπύρου Μιχαλόπουλου

Πάμε να δούμε τι μας είπε :

  1. Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς και για την ταινία Λούνα Μπαρ

“Από τη μία νιώθω υπέροχα, καθώς είναι η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους στην οποία συμμετέχω, και από την άλλη αισθάνομαι ένα τεράστιο άγχος καθώς είναι η πρώτη ταινία μεγάλου μήκους στην οποία συμμετέχω!”

  1. Πώς προέκυψε η συνεργασία σας με τον σκηνοθέτη ;

“Με τον Σπύρο και την Ειρήνη συνεργαστήκαμε ξανά στο θεατρικό που είχε γράψει η Ειρήνη και είχε σκηνοθετήσει ο Σπύρος το 2013 με τίτλο “ΕΝΑ”. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και χημεία, οπότε μου έκαναν την πρόταση και την τιμή να συμμετάσχω στην ταίνια.”

 

 

  1. Τέλος μια ευχή στον κόσμο και στο it’s my life by tina michaelidou

“Καλή επιτυχία και καλοτάξιδο το blog Τίνα μου! “

Συνέντευξη : ΣΠΥΡΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πριν λίγες μέρες είχα γράψει ένα σχετικό post για την νέα κινηματογραφική ταινία Λούνα Μπαρ που θα βγει σύντομα στους κινηματογράφους. Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος ο σκηνοθέτης δέχτηκε να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη και τον ευχαριστώ πολύ.

Πάμε να δούμε τι μας είπε :

  1. Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς και για την ταινία Λούνα Μπαρ

“Είμαι σκηνοθέτης και δουλεύω στον χώρο 30 χρόνια έχοντας σκηνοθετήσει από events μέχρι τηλεοπτικές σειρές και από διαφημιστικά σποτς μέχρι θεατρικές παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτή είναι η πρώτη μου ταινία μεγάλου μήκους. 

Το Λούνα Μπαρ είναι μια ταινία που ασχολείται με την ανθρώπινη επικοινωνία. Πρόκειται για την ιστορία ενός νέου που στην αναζήτησή του να βρει εργασία προσλαμβάνεται σαν σερβιτόρος σε ένα μπαρ. Μέσα σ’ αυτό θα συναντήσει πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και καταστάσεις που θα τον οδηγήσουν με έναν κωμικό τρόπο σε μια δική του συνειδοτοποίηση.”

  1. Πώς προέκυψε αυτός ο τίτλος και σε ποια μαγαζιά έχετε κάνει γύρισμα

“Ο πρωταρχικός τίτλος της ταινίας βάσει του σεναρίου της Ειρήνης Λουκάτου ήταν το Μπαρ των Τρελλών. Ένα βράδυ η στιχουργός του τραγουδιού της ταινίας και συν-κοινωνός της αρχικής σύλληψης της ιδέας του σεναρίου, Βέρα Αλεξανδροπούλου, μας πρότεινε έναν εναλλακτικό και πιο διεθνή τίτλο, το Λούνα Μπαρ, λέξη που προέρχεται από το αγγλικό lunatic που θα πει φεγγαροχτυπημένος. Έτσι κι έγινε.

Το γύρισμα πραγματοποιήθηκε στο μπαρ Kibubu στη λεωφόρο Γαλατσίου στα Άνω Πατήσια και ένα συμπληρωματικό γύρισμα έγινε στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι.”

  1. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τους νέους ποια είναι η δική σας συμβουλή στα νέα παιδιά που κυνηγάνε τώρα τα όνειρά τους

“Προτείνω στους νέους να συνεχίσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους. Κάποιοι ίσως νιώθουν ότι “ο κόσμος είναι πολύ μικρός για να χωρέσει τα μεγάλα όνειρα όλων μας”, αλλά αυτό που έχει σημασία σε αυτή τη ζωή σε τελευταία ανάλυση είναι οι εμπειρίες που αποκομίζουμε. Ας γεμίσουν, λοιπόν, με εμπειρίες και ας ζήσουν. Θα τον βρουν τον τρόπο, καθώς τα νιάτα είναι πάντα εφευρετικά!”

  1. Γνωρίστε μας τους ηθοποιούς του Λούνα Μπαρ και πείτε μας 2-3 πράγματα για αυτούς

“Θα σας συστήσω τους ηθοποιούς μέσα από την ταινία καθώς το casting είναι πολύ μεγάλο σε αριθμό και μου είναι δύσκολο σε λίγες γραμμές να μιλήσω για όλους.”

  1. Τι να περιμένουμε από την ταινια και πότε θα βγει στους κινηματογράφους

“Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το πρώτο τετράμηνο του 2016. Να περιμένετε να περάσετε πολύ όμορφα για περίπου 2 ώρες. Και που ξέρεις, ίσως κάποιοι αναγνωρίσουν τον εαυτό τους ή κάποιον γνωστό τους σε κάποιες από τις ιστορίες που διαδραματίζονται στην ταίνια…”

  1. Ποια τα μελλοντικά σας σχέδια και τι να περιμένουμε από εσάς

“Προς το παρών ασχολούμαι με το μοντάζ της ταινίας. Υπάρχουν σκέψεις για επόμενα projects που σύντομα θα υλοποιηθούν.”

  1. Τέλος μια ευχή στον κόσμο και στο it’s my life by tina michaelidou

“Χαμογελάτε! Κάνει κάποιους να αισθάνονται άβολα… Και στο it’s my life εύχομαι Καλή Δύναμη!!”

You May Also Like