Πότε πέρασαν 4 χρόνια και κάτι από τότε που ανοίξαμε το It’s My Life By Tina Michaelidou και πότε φτάσαμε εδώ που φθάσαμε και να αγωνιούμε για το πότε θα μπει ο Δεκέμβριος για να κλείσουμε τα 5 μας χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι το It’s My Life By Tina Michaelidou άλλαξε κατά πολύ , από στήσιμο μέχρι και διεύθυνση, μέχρι και τα κείμενα αλλάχτηκαν -κλάψα κλάψα αλλά με κάποιο όριο-.

Όταν με ρωτάνε τι ήταν αυτό που με ώθησε στο να το ξεκινήσω όλο αυτό – στην αρχή κόμπλαρα- ήταν ο χωρισμός μου.

Ναι δε το κρύβω στους μεγαλύτερους πόνους μου έχω γράψει τα καλύτερα άρθρα μου, περιττό να σου πω ότι σαν ταύρος είμαι λίγο βιαστική και κάνω λάθη οπότε μπορώ να σου πω ότι ο λόγος μου έχει βελτιωθεί κατά πολύ δε βιάζομαι και πλέον δε κάνω συντακτικά λάθη και ναι δεν γράφω για τόση κλάψα.

Για να ξέρεις ότι το blog που διαβάζεις τώρα και πιθανόν να με έχεις διαβάσει και στο παλιό, είναι το «παιδάκι» μου και το έχω αγαπήσει.

Φυσικά και έχουν έρθει στιγμές που έχω κουραστεί και θέλω να τα παρατήσω με τη μια, αλλά ξέρεις όταν γράφεις για πράγματα που σε έχουν πονέσει βγάζεις και λίγο το άχτι σου.

Να ναι καλά και εκείνος ο πρώην που με πλήγωσε και έφαγα το χαστούκι μου και χάρη σε αυτόν γράφω ασταμάτητα, για αυτό σε ευχαριστώ ρε ex για τις χιλιάδες αναμνήσεις και εμπνεύσεις!!!

Ps μέχρι και το απωθημένο μου -που είμαι και δικό του- είπε ότι είναι περήφανος για εμένα

Να χαμογελάτε, γιατί σας αξίζει και να μη χαλιέστε για κανένα πρώην!!

Με πολύ αγάπη,

Το Big Boss

Τίνα Μιχαηλίδου

You May Also Like