Κάθε χρόνο κοιτάμε τις νέες τάσεις για τη μόδα και την ομορφιά, προσπαθούμε να μπούμε στο κλίμα και να συμβαδίσουμε με τις νέες τάσεις.

Κάποιες φορές επανέρχονται παλιές τάσεις, άλλα φορές προκύπτουν νέες.

Πάντα πηγαίναμε με βάση τις τάσεις χωρίς να σκεφτόμαστε αν μας πηγαίνει, ποτέ δε φοράγαμε κάτι που να αντιπροσώπευε τον ΕΑΥΤΟ μας, πάντα μα πάντα φοράμε τα ίδια με αυτά που φοράει ο διπλανός μας.

Το 2017 ας αλλάξουμε λίγο τη νοοτροπία μας και ας ντυθούμε με βάση το προσωπικό μας style, χωρίς να μας νοιάζει καν αν θα μας κρίνουν, να φορέσουμε το πιο λαμπερό και αληθινό μας χαμόγελο και ας βγούμε έξω με το πιο ατιμέλητο look.

Άλλωστε η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και αν νιώθουμε όμορφες μέσα, τότε ναι έχουμε αυτοπεποίθηση και είμαστε και όμορφες εξωτερικά.

Το 2017 εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έχετε Υγεία- Ευτυχία και αμέτρητα Χαμόγελα, να μη δίνετε σημασία στο τι θα πει ο καθένας για την εμφάνιση σας και να έχετε αυτοπεποίθηση ότι ΕΣΕΙΣ είστε και ότι οι ΑΛΛΟΙ δεν είναι.

Για αυτό φέτος ας είναι η χρονιά που ο καθένας θα κάνει τις δικές του τάσεις με βάση τα δικά του πιστεύω, τις δικές του αρχές και θα αποφασίζει με βάση τη καρδιά του και το μυαλό του.

Καλή Χρονιά σε όλους !!!

 

 

Πηγή

You May Also Like