Συλλογή Γυαλιών MAX MARA | Ανοιξη/Καλοκαίρι 2017

Συλλογή Γυαλιών MAX MARA | Ανοιξη/Καλοκαίρι 2017

Η Max Mara με χαρά παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017.

Αντλώντας έμπνευση από τις πιο εμβληματικές κινηματογραφικές σταρ και καλλιτέχνιδες όλων των εποχών, τα γυαλιά ηλίου και οράσεως της νέας συλλογής εντυπωσιάζουν με το πολυτελές πάντρεμα των υλικών, την κατασκευαστική αρτιότητα και τις γεωμετρικές όσο και θηλυκές φόρμες τους που υπογραμμίζουν τους πολυεπίπεδους όγκους των νέων μοντέλων.

Το Πρίσμα – χαρακτηριστική υπογραφή – σύμβολο των συλλογών γυαλιών της Max Mara – επαναπροσεγγίζεται σε αυτή τη συλλογή ως λαμπερό κόσμημα που στολίζει και συνάμα φωτίζει τους βραχίονες. Εμπνευσμένο από την τέλεια ένωση στρογγυλών και τετράγωνων φορμών, το «ΠΡΙΣΜΑ» απηχεί την αρμονική ισορροπία μεταξύ των διαφορετικών και αλληλοσυμπληρούμενων πτυχών της σύγχρονης γυναίκας Max Mara: θηλυκότητα και στιβαρότητα, αισθητική και λειτουργικότητα, ένστικτο και λογική.

MM PRISM V

Η μοντέρνο, υπερμεγέθης οβάλ φόρμα χαρακτηρίζει αυτά τα νέα γυαλιά ηλίου από ασετάτ με έντονους όγκους. Η μεταλλική λεπτομέρεια του Πρίσματος είναι εμφανέστατη και στους δύο βραχίονες. Η χρωματική παλέτα καλύπτει τέσσερις συνδυασμούς: απόλυτο μαύρο με μπλε φακούς, ταρταρούγα με μπλε φακούς, μπλε με καφέ φακούς, κρεμ με γκρι φακούς.

MM 1299

Εμβληματικός και διαχρονικός, ο νέος σκελετός γυαλιών οράσεως από ασετάτ διακρίνεται για την φόρμα του σε σχήμα «μάτι της γάτας» που αποπνέει απόλυτη θηλυκότητα. Διατίθεται σε πέντε κομψούς συνδυασμούς χρωμάτων: απόλυτο μαύρο, απόλυτο μπλε, ταρταρούγα – μαύρο, κρεμ και ταρταρούγα – δαμασκηνί.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Max Mara παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.
error: Content is protected !!