Την Χριστίνα Ματθαίου την γνώρισα μέσω μιας κοινής μας φίλης για να κάνουμε μαζί μια συνεργασία.

Την ήξερα από παλιά από τις εκπομπές που είχε παραβρεθεί, αλλά και από την σχολή Weight Fight που έχει ( Αθηνάς Παλλάδος 44 Παλλήνη) μιας και είναι η μοναδική γυμνάστρια στην Ελλάδα που ασχολείται με την τεχνική του Weight Fight.

Τι είναι Weight Fight όμως για όσους δεν γνωρίζουμε;

Το Weight FightTM είναι μια επαναστατική προπόνηση εμπνευσμένη από τις θεμελιώδης αρχές του kick boxing και των πολεμικών τεχνών. Μαχητικότητα, πειθαρχία, δύναμη, ισορροπία σώματος και νου, αυτοπεποίθηση, ευεξία. Περισσότερο από ολοκληρωμένο πρόγραμμα για οποιονδήποτε ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο, βάρος και φυσική κατάσταση ή αντοχή, είναι μια υγιής φιλοσοφία που σου ανοίγει έναν νέο τρόπο ζωής.

Το Weight FightTM σε μαθαίνει να πολεμάς το βάρος. Το βάρος που κουβαλάς στο σώμα σου και το βάρος που κουβαλάς με τις αμφιβολίες για τις ικανότητες σου, την απογοήτευση και την μειωμένη αυτοπεποίθηση.

Την Χριστίνα λοιπόν την συνάντησα στο γυμναστήριό της και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ντρεπόμουν, διότι δεν είμαι και πολύ λάτρης της γυμναστικής και δεν ήξερα πως θα το αντιμετώπιζε αυτό.

Τελικά, η Χριστίνα μου άλλαξε τη ζωή – ήδη την έχω αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια προς το καλύτερο- καθώς ο τρόπος που μιλούσε, που χαμογελούσε σε έκανε να νιώθεις άνετα, να μην ντρέπεσαι για τα περιττά κιλά ή για τις οποιοδήποτε ανασφάλειες που μπορεί να έχεις με το σώμα σου.

Την γνώρισα ομολογώ σε μια πολύ δύσκολη φάση που περνάω το τελευταίο διάστημα και η αλήθεια είναι πως δίπλα μου θέλω άτομα με θετική ενέργεια. Και ένα από αυτά τα άτομα είναι η Χριστίνα.

Κάθε φορά που την βλέπω στο γραφείο χαίρομαι που είμαι εκεί και φεύγω άλλος άνθρωπος.

Με την Χριστίνα έχουμε και κοινά : Μας ενώνουν οι δυσκολίες που έχουμε περάσει και που δεν το βάλαμε ποτέ κάτω, αντιθέτως σηκωθήκαμε και παλέψαμε για εμάς και μόνο.

Θυμάμαι τη στιγμή που εγκατέλειψα τα όνειρά μου,αλλά ακόμα πιο πολύ θυμάμαι όταν πίστεψα σε αυτά και αποφάσισα να τα ζήσω

Αν θέλετε και εσείς να ζήσετε τα όνειρά σας δεν έχετε παρά να περάσετε μια βόλτα από το γυμναστήριο της Χριστίνας και να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Site

Facebook 

 

You May Also Like