Αθήνα 22/2/2018,

Αγαπημένο μου Ημερολόγιο,

Οι Πέμπτες πάντα εμένα προσωπικά με έκαναν να νιώθω χαρούμενη γιατί ερχόταν το ΣουΚου και ετοίμαζα τις εξόδους μου με πλατύ χαμόγελο.

Δεν ήταν πάντα όλες οι Πέμπτες έτσι, υπήρχαν οι Πέμπτες που όταν πήγαινα σχολείο με δυσαρεστούσαν γιατί την Παρασκευή είχα στο πρόγραμμα μαθήματα που δεν μου άρεσαν ή υπήρχαν Πέμπτες που μου θύμιζαν επώδυνες καταστάσεις τύπου αναμνήσεις από επετείους ή χωρισμούς.

Πλέον θυμάμαι εκείνες τις Πέμπτες και γελάω δυνατά,γιατί μου φαίνεται πλέον τρελό το πως καθόμουν κάποτε και έσκαγα για τέτοια μικροπράγματα που δεν είχαν καμία ουσία.

Τι έχω να σου προτείνω για σήμερα λοιπόν :

  • Θα σου πρότεινα σήμερα να μιλήσεις με τις φίλες σου και να φιξάρετε τις εξόδους του ΣουΚου
  • Θα σου έλεγα να πας μια βόλτα μόνη σου ή για τρέξιμο αν το συνηθίζεις ακούγοντας χαρούμενη μουσική και όχι κλάψα κάνοντας θετικές σκέψεις
  • Άνοιξε το αγαπημένο σου κρασί και βάλε την αγαπημένη σου ταινία ή σειρά -όχι ρομαντικά- και κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ ή στο κρεβάτι σου και απόλαυσέ την χωρίς να σκέφτεσαι τον πρώην σου

Mη ξεχνάς ότι είναι η τελευταία Πέμπτη του χειμώνα και ότι από την άλλη βδομάδα μπαίνουμε στην Άνοιξη, όπου θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, ο καιρός θα φτιάξει και θα βγαίνεις πιο συχνά από το σπίτι.

Ps : Κάνε όνειρα και δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο που πρέπει για να ξεχάσεις καταστάσεις που σε ενοχλούν,άλλωστε όπως έχω ξαναπεί σε κείμενά μου :

Ο χρόνος όλα τα γιατρεύει,αλλά το ρολόι το κρατάμε εμείς

You May Also Like