Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που γνωρίζω κάποιον το 1ο πράγμα που θα τον ρωτήσω είναι τι ζώδιο είναι & αμέσως θα ανατρέξω στο astrology.gr για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιό του.

Στους χωρισμούς όμως πάντα εμείς οι γυναίκες συζητάμε πολλές ώρες με τις φίλες μας και προσπαθούμε να καταλάβουμε,γιατί μας χώρισε αλλά δυστυχώς πάντα πέφτουμε έξω.

Εγώ λοιπόν θα σας πω για τους δικούς μου χωρισμούς με τα εξής ζώδια : Κριός,Ταύρος,Δίδυμος,Αιγόκερως και μετά με βάση αυτά που έχω ακούσει από πολλές φίλες μου.

Ας ξεκινήσω με το Ταυράκι μιας και ήταν η 1η μου σχέση και ήταν πολύ καλός σύντροφος,αλλά και ο καλύτερος ex.Ήταν πολύ ρομαντικός,τα έδινε όλα και έτρεχε για τα πάντα. Χωρίσαμε γιατί στην ηλικία των 18 μυαλό δεν είχαμε και θέλαμε να κάνουμε την δική μας τρέλα και φυσικά σαν αγόρι που ήταν ήθελε να έχει και άλλες εμπειρίες και αυτό φάνηκε μετά από μήνες που έμαθα ότι είχε άλλη.

Το astrology.gr μετά από έρευνα που έκανα αναφέρει ότι ο «Ταύρος: Αισθάνθηκε ανασφάλεια για το μέλλον του μαζί του, ενδεχομένως δεν του ενέπνεες εμπιστοσύνη, ώστε να επενδύσει στη σχέση.» Ίσως και να έχει δίκιο αλλά και πάλι ήμασταν σε μια ηλικία που ήμασταν 3 λαλούν και 2 χορεύουν.

Συνεχίζω με το Διδυμάκι λίγο ψεύτικο ζώδιο που δεν ήξερε τι ήθελε γιατί ως γνωστόν οι Δίδυμοι έχουν 2 πρόσωπα, το ξέρω και από μένα που είμαι Ταύρος με Δίδυμος, δεν ξέρεις πως θα κοιμηθούν, πως θα ξυπνήσουν και γενικά αλλού πατάνε και αλλού βρίσκονται. Χωρίσαμε γιατί δεν άντεχα τα ψυχολογικά του και φυσικά δεν μπορούσα να του τα λύσω, αλλά ήταν καλό παιδί.

Το astrology.gr αναφέρει και πάλι ότι ο «Δίδυμος: Βαρέθηκε γιατί από ένα σημείο και μετά δεν υπήρχε ποικιλία, ούτε κάτι που θα τον «ερέθιζε» εγκεφαλικά και σταδιακά απομακρυνόταν συναισθηματικά.» όπου και πάλι δεν γνωρίζω γιατί μέσα σε 4 μήνες σχέσης δεν μπορείς να έχεις συναισθήματα για τον άλλον τόσο έντονα.

Αυτή τη στιγμή είμαι σε δίλημμα.

Δεν ξέρω ποιος ήταν ο χειρότερος πρώην μου, ο Αιγόκερως με Αιγόκερω ή ο Κριός ;

Μετά από πολύ σκέψη και μετά από πολύ γιόγκα για να ξεκαθαρίσω τα συναισθήματά μου καταλήγω ότι ο Αιγόκερως αν και με πλήγωσε ανεπανόρθωτα δεν μου φέρθηκε τόσο σκάρτα όσο ο Κριός.

Το Αιγοκεράκι ήταν φιλοχρήματο και εγωιστούλη πολύ σε σημείο βλακείας, αλλά είχε μανία με τη δουλειά. Καθόλου άγχος και γενικά η φάση ήταν χαλαρά με πολύ αντιρομαντισμό,ούτε τόσο δα ίχνος καλοσύνης και καλής πράξης.Χωρίσαμε, γιατί και πολύ τον άντεξα και φυσικά δεν μπόρεσα να υποστώ ότι ήταν αντιρομαντικός.
Φυσικά και έγινα με τον καιρό σαν τα μούτρα του : Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις δεν λένε ;

Το astrology.gr υποστηρίζει πως ο «Αιγόκερως: Του τέλειωσαν τα συναισθήματα για σένα, ίσως γιατί ανακάλυψε ότι δεν είχες αυτό το κάτι που θα τον έκανε και να σε εκτιμήσει σαν προσωπικότητα.» χμμ δεν ξέρω καν αν ο δικός μου Αιγόκερως είχε συναισθήματα και αν με εκτιμούσε με τόσα που είχα κάνει για εκείνον, αυτό που ξέρω είναι ότι πάντα έλεγε : » Ότι καμία γυναίκα δεν τον αγάπησε» τόσο ψέμα

Και τέλος ο Κριός ο χειρότερος όλων. Μακρυά μακρυά και ούτε καν αγαπημένοι. Σεξ δεν υπήρχε καθόλου,κεράτωνε και έπαιζε «μπαλίτσα» όπως υποστήριζε με 20άρες. Ξαφνικά πάει ταξίδι υποτίθεται στο χωριό του και δεν είχε καν την ευγένεια να μου πει την αλήθεια, ακόμα χειρότερα μου ζήτησε να είμαστε και φίλοι και ξέρετε τι εστί φιλία με πρώην σε φάση «έλα να αγκαλιαστούμε ερωτικά darling»

Στο astrology.gr λένε ότι ο «Κριός: Δεν υπήρχε πια έξαψη, αδρεναλίνη, η σχέση σας είχε γίνει πλέον συνήθεια και σιγά-σιγά έχασε τη σεξουαλική του επιθυμία.» Κάτι που δεν γνωρίζω γιατί σεξουαλική επαφή δεν υπήρχε και μεταξύ μας καλύτερα που δεν έγινε γιατί αν είναι τόσο τσιγκούνης στα λεφτά και στα συναισθήματα θα είναι και στο κρεβάτι, είναι λίγο κότα ακόμα και τώρα που μιλάμε «φιλικά».

Για τα υπόλοιπα ζώδια δεν έχω προσωπική άποψη αλλά θα σας καταγράψω με βάση εμπειρίες που άκουσα από φίλες μου.

Τα Καρκινάκια μου έχουν πει ότι τα δίνουν όλα σε μια σχέση, γίνονται θυσία και είναι πολύ αυτοκαταστροφικά ζώδια, έχουν ανασφάλειες για αυτό και τερματίζουν πρώτοι την σχέση και σε αυτό συμφωνούμε και με το astrology.gr ότι ο «Καρκίνος: Δεν ένιωθε ασφαλής και σίγουρος για τα αισθήματά σου και θεώρησε ότι σύντομα θα σου περνούσε ο έρωτας και θα τον παρατούσες, οπότε το έκανε πρώτος.»

Τα Λιονταράκια είναι ολίγον τι ψωνάρες και θες να τους κανακεύεις συνεχώς και φυσικά μόλις βάλουν στόχο κάτι φυσικά και το πετυχαίνουν. To astrology.gr αναφέρει ότι ο «Λέων: Γκρίνιαζες ή μιζέριαζες και προτιμούσες να κάθεστε σπίτι, αντί να πάτε κάπου έξω να διασκεδάσετε ή του έκανες συχνά κριτική ή παρατηρήσεις κι ένιωσε θιγμένος.»

Ο Σκορπιός είναι να μη σου τύχει. Έτσι και του κάνεις κάτι άσχημο θα στο ανταποδώσει με τον χειρότερο τρόπο, αλλά όμως κάνουν καλό κρεβάτι από ότι μαθαίνω άλλωστε για διάβασε τι λέει και το astrology.gr ότι ο «Σκορπιός: Δεν του προκαλούσες τόσο έντονα συναισθήματα, ώστε να «δεθεί» απόλυτα μαζί σου. Μπορεί επίσης να μην ικανοποιούταν στο σεξ.»

Για τα υπόλοιπα ζώδια επειδή ούτε οι φίλες μου γνωρίζουν σας παραθέτω τι αναφέρει το astrology.gr για τους χωρισμούς στο κάθε ζώδιο ώστε να γνωρίζετε :

Παρθένος: Όταν έβαλε τη λογική κάτω και έκανε τους «υπολογισμούς», διαπίστωσε ότι είσαι κατώτερος/η των περιστάσεων και δεν ανταποκρίνεσαι στα πρότυπά της.
Ζυγός: Είχε αμφιβολίες για τα αισθήματά σου και άρχισε να ψάχνει κάποια/ον άλλη/ο που θα ήταν καλύτερος/η από σένα (και μάλλον πίστεψε ότι τον/ην βρήκε).
Τοξότης: Αισθάνθηκε παγιδευμένος, ότι δεν μπορείς να συμβαδίσεις μαζί του ή ότι προσπαθούσες συνεχώς να τον αλλάξεις.
Υδροχόος: Η σχέση είχε γίνει κλισέ, ρουτινιάρικη και ήθελε περισσότερη ανεξαρτησία/χώρο/χρόνο να ξαναβρεί τον εαυτό του.
Ιχθύες: Απογοητεύτηκε γιατί δεν ήσουν όπως φανταζόταν. Οι προσδοκίες του διαψεύστηκαν και δεν αισθανόταν πλέον όμορφα μαζί σου.

Σε συνεργασία με το www.astrology.gr

You May Also Like