Άγιες Μέρες και δεν πιάνουμε στο στόμα μας τους πρώην. Θα μου πεις μα καλά περιμένεις τις Άγιες μέρες για να μην πεις κακία για τους πρώην ; Θα σου πω όχι δεν περιμένω τις Άγιες μέρες για να μην ξεστομίσω μια κακία,απλά τις Άγιες μέρες σέβομαι λίγο παραπάνω και αφήνω τους πρώην μου στην απέξω. Θα μου πεις μα καλά θα το παίξεις Αγία εκείνες τις μέρες και τις υπόλοιπες τι θα είσαι η απόλυτη bitch; Θα καείς στη κόλαση για αυτό.

Θα σου πω πως ναι ας είναι να καώ στη κόλαση, άλλοι κάνουν χειρότερα πράγματα από εμένα και όμως την σκαπουλάρουν και δεν θεωρώ πως θα καεί κάποιος στη κόλαση επειδή δεν νήστεψε εκείνες τις Άγιες μέρες αλλά σημασία έχει να σέβεται και να εκτιμάει τον συνάνθρωπό του όλο το χρόνο και από εκεί θα κριθεί. Θα μου πεις μα εσύ είσαι κακιά όλο το χρόνο με τους πρώην σου. Θα σου απαντήσω και πάλι ναι : Όμως κάθε φορά που θα ξεστομίσω κάτι άσχημο θα πω «Ο θεός ας με συγχωρέσει» ή θα κάνω μια καλή πράξη. Και θα μου πεις θα εξιλεωθείς έτσι ;

Όχι δεν θα εξιλεωθώ αλλά θα σου πω το εξής : Ο καθένας μας ότι δίνει παίρνει, ότι καλό κάνεις σου επιστρέφεται και ότι κακό κάνεις πάλι σου επιστρέφεται. Λίγο μπερδεμένο το κείμενό μου δε νομίζεις; Θα σε ξεμπλέψω λίγο : Μην αναλώνεσαι σε πρώην κριούς, αιγόκερους, δίδυμους και κάθε λογής ζώδιο. Βρες έναν νυν κριό,δίδυμο και αιγόκερω και κοίτα να χαρείς τη ζωή σου. Μη σκέφτεσαι το κακό που σου έκαναν γιατί κάποια στιγμή θα πληρώσουν. So χαρείτε τις γιορτές, μείνετε κοντά στους δικούς σας & αφήστε τους πρώην σας εκεί που είναι. Καλές γιορτές με αγάπη από μια πολύπλοκη προσωπικότητα.

Πηγή

You May Also Like