Το AngelsWorldCy το γνώρισα μέσα από τον κ.Σωτήρη Παπαδόπουλο και την εταιρεία P&P Image Communications.

Ήταν το 1ο κυπριακό site που είπε το “ναι” στο να είναι Χορηγός Επικοινωνίας στη Διαδραστική Συζήτηση που κάναμε με την Δώρα Ρουμελιώτη και η χαρά μας ήταν διπλή καθώς η Angel Yiota ήρθε να μας δει και να μας ακούσει.

Το AngelsWorldCy αποτελείται από τις : Angel Yiota , Angel Elva και Angel Nana .

Είναι και οι 3 τους χαμογελαστές γεμάτες όρεξη και φρέσκιες ιδέες και είμαι πολύ χαρούμενη που στη Πατρίδα μου έχουμε ένα τόσο καλό και όμορφο site από 3 δυναμικές γυναίκες.

Τις ευχαριστώ για την συνέντευξη που μου παραχώρησαν και που μίλησαν για το site τους, τις σχέσεις και για τα μελλοντικά τους σχέδια.

Πάμε να δούμε τι μου είπαν :

1.Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς και πώς ξεκίνησε το AngelworldCy ;

“Το AngelsWorldCy ήταν το αποτέλεσμα μιας εσωτερικής αναζήτησης και των τριών μας, βασισμένο σε μια ιδέα της Angel Yiota. Θελήσαμε να εκφραστούμε, να δημιουργήσουμε και να πλησιάσουμε τη γυναίκα κάθε ηλικίας με τον δικό μας, προσωπικό και μοναδικό τρόπο. Μέσα από τα κείμενα μας, αποκαλύπτουμε πτυχές της καθημερινότητάς μας και προσπαθούμε να προβληματίσουμε την σύγχρονη γυναίκα.”

2.Σαν άγγελοι σίγουρα θα έχετε περάσει από πολλές δύσκολες καταστάσεις. Tί είναι αυτό που σας δίνει δύναμη;

“Η αλήθεια είναι ότι η καθεμιά μας έχει περάσει από διαφορετικού είδους δυσκολίες στη ζωή της. Πολλές από αυτές τις αποτυπώνουμε στα άρθρα μας. Στην κοινή μας πορεία ως Angels, έχουμε αντιμετωπίσει την δυσπιστία στις ικανότητές μας, την αμφισβήτηση, ειρωνικά και πικρόχολα σχόλια ακόμη και από ανθρώπους που θεωρούσαμε φίλους μας, τη ζήλια και την κακοήθεια. Όμως είμαστε ενωμένες, με ένα κοινό όραμα, με στόχους και αντλούμε δύναμη από την αγάπη όσων μας ακολουθούν και μας εμψυχώνουν με τα πανέμορφα σχόλιά τους αλλά και από τη στήριξη των δικών μας ανθρώπων.”

3.Οι σχέσεις περνάνε δυσκολίες στη σημερινή εποχή. Τι πιστεύετε ότι φταίει;

“Πιστεύουμε όλες μας ότι οι σχέσεις πλέον βασίζονται κατά κύριο λόγο στο συμφέρον. Αν κάποιος έχει να κερδίσει από εσένα, σε πλησιάζει και σε κρατάει κοντά. Όταν πάψεις να του προσφέρεις ότι περίμενε να αποκομίσει, γίνεσαι εχθρός και σε πολεμάει μέχρι τελικής πτώσης. Φυσικά υπάρχουν και πολλοί άλλοι λόγοι για την κρίση των σχέσεων. Η έλλειψη ποιοτικού χρόνου, η ρουτίνα, η έλλειψη επικοινωνίας που πλέον περιορίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί άλλοι.”

4. Τι θεματολογία έχει το site σας;

“Στο www.angelsworld.com.cy γράφουμε άρθρα τα οποία εκθέτουν εμπειρίες, απόψεις, προβληματισμούς. Μιλάμε για μόδα και δίνουμε συμβουλές ομορφιάς, μαγειρεύουμε με αγάπη, φιλοξενούμε άρθρα φίλων αναγνωστών, αναλύουμε θέματα άσκησης και υγιεινής διατροφής και προσεχώς θα γυμναζόμαστε μαζί σας. Σταδιακά η θεματολογία μας αυξάνεται. Μην ξεχνάς ότι μετράμε μόνο δυο μήνες λειτουργίας!!!”

5.Στη Κύπρο απουσιάζει καθόλου το κομμάτι του blog και των προσωπικών site σε σχέση με την Αθήνα ;

“Νομίζω στην Κύπρο υπάρχουν blog όχι όμως του βεληνεκούς εκείνων της Ελλάδας. Είναι όμως αξιοπρεπέστατα σε παρουσία και βελτιώνονται διαρκώς.”

6. Τι μας ετοιμάζετε στο μέλλον;

“Σίγουρα σκεφτόμαστε και ονειρευόμαστε πολλά! Εκδηλώσεις, νέα θέματα, νέες δραστηριότητες. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα καθώς μας αρέσει να κάνουμε εκπλήξεις στον κόσμο που μας διαβάζει καθημερινά. Το σίγουρο είναι το AngelsWorldCy ήρθε για να αγγίξει με τις δράσεις του όλες ευαίσθητες χορδές της κοινωνίας.”

7.Αγαπημένο τραγούδι & φράση

“Θα συμφωνήσουμε νομίζω όλες με το αγαπημένο της Έλβας “ Για κάποιο λόγο γίναν όλα” του Ν. Οικονομόπουλου, αλλιώς θα γράφαμε μια τεράστια λίστα!!! Όσο για αγαπημένη φράση: “We aren’t perfect; Far from that. But the love we have is real and the bond we share is unbreakable».”

8.Που μπορεί να σας βρει κανείς;

“Μπορείτε να μας βρείτε στο www.angelsworld.com.cy , στο @angelsworld2018 στο instagram καθώς και στο AngelsWorld στο facebook. Επίσης μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω των Social media, μέσω email ( info@angelsworld.com.cy), και δια τηλεφώνου στο 00357- 70009061.”

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Στο  Ex’s ghost by Tina Michaelidou ευχόμαστε να συνεχίσει την επιτυχημένη και συνεχώς ανοδική πορεία του και σε εσένα, αγαπημένη μας Τίνα, να παραμείνεις, αυθόρμητη, αυθεντική και γεμάτη θετική ενέργεια!!!”

 

You May Also Like