Χώρισες…Ε και ; ; Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Τι εννοείς πως δεν μπορείς να το ξεπεράσεις ; ; Μην ακούω-ή μάλλον διαβάζω- χαζομάρες. Άνοιξε τα αυτιά σου και άκου ή-στην προκειμένη περίπτωση- τα μάτια σου και διάβασε.

Ένας χωρισμός μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη ζωή σου, στην καθημερινότητα σου. Ο τρόπος με τον οποίο θα τον διαχειριστεί ο καθένας είναι ανάλογος με τον χαρακτήρα που έχει διαμορφώσει. Όλοι πονάμε μετά από έναν χωρισμό. Ακόμα και εκείνοι που το «παίζουν» σκληροί και ότι τάχα δεν τους πείραξε και τόσο.

Σε όποια όμως κατηγορία και να ανήκεις, είτε σε αυτούς που δείχνουν αμέσως τη θλίψη τους, είτε σε αυτούς που την κρύβουν καλά δεν πρέπει να αφήσεις να σε ρίξει στα πατώματα. Γιατί ; Γιατί υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χαμογελάσεις ξανά.

Ποιοι είναι αυτοί ;

Κάτσε και σημείωνε.

1) ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ Τώρα πονάς.. Το ξέρω.. Αλλά όλα θα περάσουν. Θα είναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις..

2) ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ Ψάξε στις αιτίες του χωρισμού. Και ειδικότερα ψάξε στα όσα έκανες εσύ. Κάτι θα βρεις… Το τι έκανε ο άλλος άστο να το ψάξει εκείνος..

3) ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΣΜΟ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ Ένας χωρισμός σου τραβάει τη γη κάτω από τα πόδια σου. Και τότε εσύ πρέπει να ξανά σταθείς και να χαράξεις νέα βήματα. Κάθεσαι, συζήτησε με τον εαυτό σου, γνώρισε τον και κάνε restart.

4) ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ Ναι, ναι μην κοιτάς καθόλου. Ο λαός λέει : «Ουδείς αναντικατάστατος». Εε κάτι παραπάνω ξέρει ο λαός.

5) ΓΝΩΡΙΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εδώ που τα λέμε είχες βαρεθεί λιγάκι με τις ίδιες παρέες κάθε φορά που βγαίνατε. Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις νέα άτομα να συζητήσεις, να πιεις έναν καφέ. Μη στριμωχτείς στη ζωή κανενός.

Ξέρεις τι θέλεις και μην αφήσεις κανέναν να σταθεί εμπόδιο. Χαμογέλα.. Το αξίζεις !

Νίκη Λεβαντή

You May Also Like