Τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις έχουν φθαρεί – όχι όλες υπάρχουν και οι νορμάλ σχέσεις – όπου τα λεγόμενα «ζευγάρια» δεν θέλουν κάποια σταθερή σχέση,αλλά θέλουν να περνάνε μονάχα καλά.

Λίγο η οικονομική κρίση,λίγο το ότι μπορεί να μην έχουν δουλειά, λίγο τα social media που έχουν καταστρέψει όλων των ειδών των σχέσεων οι άνθρωποι έχουν αποξενωθεί και έχουν κλειστοί στο καβούκι τους.

Υπάρχει μοναξιά,κατάθλιψη και έχει χαθεί το συναίσθημα και ο ρομαντισμός!

Το κέρατο λοιπόν αγαπημένη μου είναι της μόδας,διότι όλοι θέλουν να περνάνε καλά, να μην έχουν ευθύνες στο κεφάλι τους και φυσικά να έχουν καβάτζες και όχι μόνο έναν ή μια στο πλευρό τους.

Πράγμα άσχημο,γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που είναι ρομαντικοί με αισθήματα και φυσικό είναι να μπλέξουν με τους don’t touch – δηλαδή με εκείνην την κατηγορία του μην τους αγγίζεις κάτι σαν απαγορευμένη ζώνη φαντάσου- και οι μεν να θέλουν να δώσουν τα πάντα, ενώ οι δε απλά δεν ξέρουν τι θέλουν!

Το κέρατο ξαναγράφω πως είναι της μόδας γιατί αυτό είναι μόδα τώρα -σύμφωνα με αυτά που βλέπω γύρω μου και με αυτά που ακούω και που μου διηγούνται- και όλοι θέλουν απλά να μην νιώθουν τίποτα για τον άλλον.

Μα που πήγε το φλερτ, ο ενθουσιασμός και εκείνο το καρδιοχτύπι και οι πρώτες πεταλούδες που νιώθαμε στο στομάχι μας για κάποιον ;

Αντικαταστάθηκαν μάλλον από το κέρατο που είναι της μόδας και από τα όσα προστάζει η σημερινή εποχή και εμείς σαν τα πρόβατα ακολουθούμε γιατί ως γνωστόν δεν έχουμε δική μας προσωπικότητα ή δική μας άποψη για το αν αυτό που κάνουμε είναι σωστό ή λάθος.

Το κέρατο μπορεί να συμβαίνει για χιλιάδες λόγους :

  • Βαρεμάρα ή απλά η καθημερινή ρουτίνα
  • Στιγμιαίο λάθος πάνω στο πάθος
  • «Ε μωρέ έτυχε δεν ήταν κάτι εγώ εσένα θέλω»

Το κέρατο συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες και είτε θα το μάθεις,είτε δε θα το μάθεις.

Και φυσιολογικά εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο πονηρές και έχουμε και μια 6η διαίσθηση όπου καταλαβαίνουμε όταν κάτι δεν πάει καλά και αν δεν καταλαβαίνουμε τότε ίσως η υποτιθέμενη σχέση μας να έχει παίξει καλά το ρόλο τους και να μας έχει πουλήσει σωστά το παραμύθι του.

«Να κοιτάς μπορείς,να αγγίζεις δεν μπορείς» έλεγε ένας μακαρίτης πρώην μου πάνω στο θέμα κέρατο!

Ps : Αγαπημένη μου αν κάτι δεν σου πάει καλά και τρώγεσαι με τα ρούχα σου ίσως να πέφτεις μέσα σε αυτό, αν πάλι τρως κουτόχορτο και η σχέση σου τριγυρνάει με την πρώην του ή με άλλες ή ακόμα και αν εσύ μιλάς με πρώην σου ενώ έχει άλλη τότε είσαι χαζή φίλη μου γιατί το κέρατο είναι της μόδας και όλοι είμαστε θύτες και θύματα. Για αυτό προσπάθησε να ξεφύγεις από αυτό το τρίγωνο και βρες τον κατάλληλο και άσε τον ακατάλληλο να χαραμίζεται!

You May Also Like