Η ιδανική ερωμένη για τον άντρα με  Αφροδίτη στους Ιχθύς

Αν αποπνέεις το μυστήριο της Garbo και ντύνεσαι κάτι μεταξύ σε «Χάιντι» και «Ωραία Κοιμωμένη», έχεις βρει το κατάλληλο θύμα.

Ο άντρας με την Αφροδίτη στους Ιχθύς αναζητά μια νεράιδα που θα τον μαγέψει, μια οπτασία, μια αιθέρια ύπαρξη, άντε και μια παράνομη σχέση… Αν θέλεις, λοιπόν, να τον έχεις σε απόσταση, χωρίς αυτό να είναι πρόβλημα και να μη σε ζαλίζει με θέματα πίστης-απιστίας, έχεις πιάσει το Τζακ Ποτ. Ο απόλυτος έρωτας δεν πρέπει να φθείρεται από την καθημερινότητα και την όποια αλήθεια της. Αυτή είναι η αρχή του, γι’ αυτό το… παραμύθι πέφτει σύννεφο.

Στις συναντήσεις σας φόρεσε μόνο την ερωτική σου διάθεση και λίγες σταγόνες Channel No 5. Όλα τα άλλα θα είναι περιττά.

Είναι ρομαντική και καλλιτεχνική φύση και όπως έχει πει και ο Notis «καλλιτέχνης θα πει μοναξιάς φυλακή». Ο δραματοποιημένος «νταλκάς» είναι το φόρτε του, αφού, έτσι κι αλλιώς, ψάχνει αφορμή για να γίνει λιάρδα. Ύστερα έρχονται τα ποιήματα: «Σουρωμένος θα ‘ρθω πάλι στην παλιά σου γειτονιά…». Ανάλογο ρόλο καλείσαι να παίξεις κι εσύ, υποδυόμενη την Ιουλιέτα και κάνοντάς τον να πιστεύει πως είναι ο Ρωμαίος.

Η αγάπη του πάντως έχει ανιδιοτέλεια και ρομαντικό μεγαλείο. Θα σε υμνήσει σαν θεά, άσχετα αν ταυτόχρονα διατηρεί δυο-τρεις παράλληλες σχέσεις. Και βέβαια είναι λάτρης του σινεμά και της φυγής… Μαζί του δεν αποκλείεται να γίνεις είτε ο θηλυκός Τιμογιαννάκης είτε η Faye Dunaway στο Barfly.

astrology.gr

You May Also Like