Η αγαπημένη Έλενα Τσιακούπη που είναι δημοσιογράφος και διευθύντρια του Socialista.com.cy τον τελευταίο καιρό αναρτεί συνέχεια την εκπτωτική Luxury Gold Card.
Όπως και η ίδια αναφέρει σε δική της δημοσίευση πίσω από την κάρτα αυτή κρύβεται το φιλανθρωπικό κομμάτι που την αγγίζει συναισθηματικά μιας και έχει να κάνει με παιδιά με ειδικές ανάγκες αφού πρόσφατα έχει χάσει τον αδερφό της που ήταν παιδί με ειδικές ανάγκες.

Μιας και εγώ είμαι ευαίσθητη σε τέτοια θέματα θέλω και εγώ με την σειρά μου να στηρίξω την προσπάθεια της Έλενας και όλοι μαζί να βοηθήσουμε σε αυτό το φιλανθρωπικό έργο!
Αν αγοράσουμε την συγκεκριμένη κάρτα θα χαρίσει πολλά χαμόγελα στο Σύνδεσμο Ηλιαχτίδα Ζωής ενώ παράλληλα θα έχετε εκπτώσεις για 1 χρόνο με απεριόριστη χρήση σε αγαπημένα σας καταστήματα.
Η αγορά είναι 25 ευρώ το εξάμηνο ή 40 ευρώ το χρόνο και αντιστοιχούν στο να αφιερώσουμε 3 ευρώ το μήνα για τα παιδιά! Τα οποία και κάνετε ήδη απόσβεση αφού με τις συνεργαζόμενες εταιρείες που συμμετέχουν σε αυτό το σκοπό οι εκπτώσεις σας γεμίζουν με κέρδος. Κέρδος και στην τσέπη σας αλλά και στην καρδία σας.
Χαρίστε χαμόγελα και αγάπη απλόχερα ειδικά τώρα που έρχονται Χριστούγεννα κάνοντας μια καλή πράξη αγοράζοντας την κάρτα στο link : Luxury Card

You May Also Like