Εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Ένα χειροποίητο χιονισμένο μπολ με αλεξανδρινά

Και ποιος δεν ονειρεύεται τα λευκά Χριστούγεννα; Σίγουρα δεν μπορείτε να ελέγξετε εάν θα χιονίσει, μπορείτε όμως να φέρετε κάποια στοιχεία του χειμώνα στο σπίτι σας οποιαδήποτε στιγμή.

Πως; Με αλεξανδρινά μέσα σε ένα μπολ από πάγο που δεν λιώνει ποτέ. Αυτή η trendy διακόσμηση είναι πανεύκολη να γίνει. Χρειάζεστε μόνο αλεξανδρινά Princettia, πιστόλι θερμοκόλλησης και κόλλα, ένα γυάλινο μπολ, υγρό καθαρισμού πιάτων, έναν δίσκο ή μεγάλο πιάτο, πλαστικές σακούλες, λαστιχάκια, βαμβάκι, σπάγκο, ψαλίδι, διάφορα διακοσμητικά υλικά, όπως βρύα, κλαδιά, κουκουνάρια, στολίδια και ψεύτικο χιόνι.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Τρίψτε την εξωτερική πλευρά ενός γυάλινου μπολ με υγρό για τα πιάτα και περάστε το με κόλλα, σε ένα σταυρωτό σχέδιο. Συνεχίστε να προσθέτετε στρώματα κόλλας μέχρι να δημιουργηθεί ένα σταθερό καλούπι.

Βήμα 2: Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει και αφαιρέστε το καλούπι από το μπολ. Βάλτε μέσα έναν όμορφο χρωματιστό δίσκο ή ένα μεγάλο σουπλά.

Βήμα 3: Βάλτε ένα αλεξανδρινό με τη γλάστρα του σε ένα πλαστικό σακουλάκι και ασφαλίστε το με λαστιχάκια. Έπειτα, τυλίξτε μια χοντρή στρώση βαμβακιού γύρω από τη γλάστρα και δέστε τη με σπάγκο.

Βήμα 4: Τοποθετήστε το Princettia μέσα στο δίσκο, μαζί με μπάλες από βρύα, κουκουνάρια, λειχήνες και στολίδια από γυαλί και χαρτί. Πασπαλίστε λίγο ψεύτικο χιόνι πάνω από τη σύνθεση και σαν τελική πινελιά προσθέστε ένα στραβό κλαράκι. Και voila! Η παγωμένη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας είναι έτοιμη.

Για να βρείτε πολλές και διαφορετικές διακοσμητικές ιδέες, αλλά και πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για το αλεξανδρινό παρακαλώ επισκεφτείτε το  www.starsforeurope.eu και τη σελίδα μας στο Facebook στο https://www.facebook.com/StarsForEuropeGreece/.

Stars for Europe

You May Also Like