Φτάσαμε στον Μάρτιο και στην Άνοιξη και οι αλλεργίες θερίζουν όμως το σημερινό κείμενο δεν έχει να κάνει με την Άνοιξη και τα πολύχρωμα λουλούδια, αλλά με το ότι σε ένα μήνα και κάτι θα πατήσω τα πρώτα μου -άντα!

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που πάτησα τα 18 με έχει πιάσει κρίση ηλικίας επειδή μεγαλώνω και που η ζωή προχωράει γρήγορα.

Στα 29 μου λοιπόν και λίγο πριν πατήσω τα πρώτα -άντα έκανα στροφή στην καριέρα μου αλλάζοντας κατεύθυνση -αν δεν το έκανα θα έμενα με την απορία πως θα ήταν αν το είχα προσπαθήσει- .

Τα πρώτα -άντα για μένα σηματοδοτούν την έναρξη μιας νέας και πιο ώριμης ζωής που θα είμαι πιο κατασταλλαγμένη σε αυτά που θέλω να κάνω από δω και πέρα.

Βέβαια δεν σου κρύβω ότι με αγχώνει από την άλλη μεριά όλο αυτό μιας και μέσα μου νιώθω ακόμα παιδί και θέλω να παγώσω τον χρόνο ώστε να μην μεγαλώσω άλλο και να μείνω κολλημένη στην παιδική μου ηλικία σε εκείνα τα ανέμελα χρόνια όπου δεν με άγχωνε τίποτα πέρα από τα μαθήματα του σχολείου.

Στα πρώτα -άντα λοιπόν που τα περιμένω με αγωνία για να δω τι μου επιφυλάσσει και αυτή η ηλικία!

Ps : Περιμένω στα σχόλια και την δική σας ηλικία ή για το πως νιώθετε εσείς που έχετε πατήσει τα πρώτα -άντα ή που θα τα πατήσετε και εσείς!

You May Also Like