Σήμερα θα σου αποκαλύψω γιατί δεν πρέπει να είμαστε κολλημένες στο παρελθόν μας.

Πάμε να δούμε λοιπόν μερικά tips :

1.Το Delete & Block είναι γνωστό σε όλους μας. Δεν θεωρώ σωστό ότι από την στιγμή που έχεις χωρίσει ότι πρέπει ντε και καλά να έχεις τον πρώην σου σε όλα τα social media και να βλέπεις τι κάνει , με ποιον είναι κλπ. Αυτό περισσότερο κακό κάνει σε σένα παρά σε εκείνον. Οπότε δεν κρατάς καμία επαφή και προχωράς τη ζωή σου σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

2.Καίμε δώρα και φωτογραφίες ώστε τίποτα να μη μας τον θυμίζει

3. Σταματάμε να μιλάμε για εκείνον όλη την ώρα είναι και λίγο κουραστικό να τα υπεραναλύουμε όλα

4. Όταν βρεις τον επόμενο δεν κάνεις καμιά σύγκριση αυτόν με τον πρώην είναι πολύ άσχημο και φυσικά ο νυν θα γίνει και αυτός σε χρόνο ρεκόρ ο επόμενος ex σου !

5. Τέλος πρέπει να σταματήσεις να κλαις και να προχωρήσεις τη ζωή σου παρακάτω και να μην σε νοιάζει καθόλου το παρελθόν.

Κλείνοντας το πρώτο άρθρο μου θέλω να σου πω πως η ζωή δεν τελειώνει σε έναν άνθρωπο ούτε αξίζει να χάνουμε τον εαυτό μας και το χαμόγελό μας για ένα παρελθόν που δεν αξίζει.

Ps : Extra Tip H Dr Ex αποκαλύπτει πως αν είσαι χωρισμένη και θες να ξεκολλήσεις αμέσως δεν θα γίνει ακούγοντας συνέχεια Γιάννη Πλούταρχο αλλά κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα μέσα σου πως ο Mr.Ex σου έχει τελειώσει ! 

You May Also Like