Η Dr. Ex -εγώ δηλαδή- ξαναχτυπά με νέο κείμενο σχετικά με τους πρώην!

Θυμάστε εκείνο το άσμα της Λαίδης Άντζελας «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ;»

Ήταν νομίζω κάτι σαν ύμνος για τους χωρισμένους και έχει διαχρονική αξία μιας και το σιγοτραγουδάμε ακόμα και σήμερα.

Εγώ σήμερα σου γράφω πως οι χωρισμένες δεν γιορτάζουνε ποτέ -άντε να γιορτάσουν το γεγονός του ότι χώρισαν και είναι επιτέλους ελεύθερες-, αλλά ας πούμε τι ακριβώς να γιορτάσουν ;

Οι χωρισμένες πάντα έχουν την τάση να θυμούνται τα γενέθλια,την γιορτή και τις επετείους του πρώην και κάθε φορά που έρχεται εκείνη η μέρα να τα βάφουν μαύρα και στεναχωριούνται που δεν είναι πλέον μαζί.

Άλλες πάλι χωρισμένες προσπαθούν να ξεχάσουν την ημερομηνία που χώρισαν διότι μπαίνουν σε πειρασμό στο να στείλουν μήνυμα στον ex από δω λέγοντάς του ότι θα ήθελε να είναι ακόμα μαζί.

Πόσες άραγε το έχουμε κάνει αυτό και τρώμε τα μούτρα μας για μια ακόμη φορά ;

Όταν χωρίζουμε πρέπει να αφήνουμε πίσω μας τις επετείους ή την ημέρα του χωρισμού μας και να κοιτάμε πάντα μπροστά χωρίς να αφήνουμε δυσάρεστες αναμνήσεις να μας επηρεάζουν και να μας χαλάνε τη διάθεση και την μέρα.

Καταλήγοντας σαν Dr. Ex σου λέω πως ήρθε η ώρα να πας παρακάτω και να ξεκολλήσεις από το παρελθόν σου γιατί δεν σε βγάζει πουθενά και αν θες να υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα για επανασύνδεση τότε να ξέρεις πως η αδιαφορία τσακίζει κόκαλα, ο έρωτας με έρωτα περνάει και το γραμματόσημο το ξέρεις ;

Όσο φτύνεις κάποιον τόσο κολλάει και ένα ακόμα που μπορείς να κάνεις είναι να δεις αν θα ζηλέψει !

Τα έλεγε χρόνια πριν ο Σπυράκος :

Αλλά τα έλεγε και ο Πετρέλης με την Κοκκίνου :

Οπότε μην στεναχωριέσαι και όπως λέει και η μαμά μου : Αν είναι να ρθει θε να ρθεί,αλλιώς θα προσπεράσει!

You May Also Like