Άμα ραγίσει το γυαλί δεν κολλάει που να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, έτσι γίνεται λοιπόν και με την καρδιά, δεν κολλάνε οι τρύπες από τις πληγές.Ο χρόνος άλλοι λένε ότι είναι ο καλύτερος γιατρός που τα επουλώνει όλα. Τότε γιατί εμένα η καρδιά μου είναι γεμάτη τρύπες εδώ και 4 χρόνια και εδώ και 5-6 μήνες ;Όσο εγωισμό και αν έχω βάλει, όσο και αν κάνω ότι δεν θυμάμαι, όσο και αν με πληγώνει το γεγονός ότι είπα σε πρώην ότι τον κεράτωσα, γιατί μου σπάσε το νευρικό μου σύστημα στην κυριολεξία έχω να δηλώσω πως είτε θέλουμε, είτε όχι και το μυαλό και η καρδιά πάντα θυμούνται.

Ακόμα δεν έχω γράψει το κατάλληλο σαρκαστικό άρθρο για τον τελευταίο πρώην ίσως επειδή τα είπα όλα στα άρθρα για τον άλλον και έχω κουραστεί να κράζω ανθρώπους που δεν λένε να βάλουν μυαλό και το μόνο που κάνουν είναι να πληγώνουν.

Ίσως πάλι έβαλα μυαλό και βαριέμαι να ασχολούμαι με τα ψυχολογικά του καθενός -όχι ότι πιστεύω ότι όλοι έχουν ψυχολογικά έχει γίνει της μόδας αυτή η καραμέλα έλεος μερικοί/ές -, βαριέμαι να ακούς σαχλές δικαιολογίες και ειλικρινά βαριέμαι αυτό το δε ξέρω τι θέλω, σε κεράτωνα κλπ.

Γενικά ξεκουβαλάτε μερικοί/ές και μάθετε να αγαπάτε μπουχτίσαμε να σας ανεχόμαστε!!!

You May Also Like