Η Dr. Ex σήμερα σου έχει ένα μυστικό για το σκωτσέζικο ντους!

Ξέρεις μιλάω για εκείνη την εναλλαγή κρύου ζέστης και σε θέλω και δεν σε θέλω που πολλές φορές μπορεί να σου κάνει ένας πρώην ή και ένας υποψήφιος νυν.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το σκωτσέζικο ντους που μας κάνουν πρώην όταν χωρίζουμε που δεν ξέρουν τι ακριβώς θέλουν από εμάς -βασικά και κατά τη διάρκεια της σχέσης δεν ξέρανε τι θέλανε αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία-.

Σου έχει τύχει να χωρίσεις και από τη μια να σου λέει ότι σε θέλει για φίλη και από την άλλη να εξαφανίζεται και γενικά να μπαινοβγαίνει στη ζωή σου όποτε θελήσει ;

Δεν είναι μόνο σκωτσέζικο ντους αυτό,αλλά είναι και κάτι σαν «σε έχω για καβάτζα».

Πάμε να δούμε αν θα αναγνωρίσεις τα παρακάτω σημάδια για να καταλάβεις γιατί πράγμα σου γράφω σήμερα :

  • Εξαφανίζεται και εμφανίζεται όποτε θελήσει
  • Μια σε θέλει στη ζωή του και την άλλη μέρα λέει πως πρέπει να σταματήσει αυτή η επαφή
  • Κάποιες φορές είναι γλυκός και άλλες φορές είναι μέσα στη γκρίνια

Αν αναγνώρισες αυτά τα σημάδια -υπάρχουν και άλλα σημάδια βέβαια αλλά για εμένα αυτά είναι τα πιο χτυπητά- τότε ναι ή σε έχει για καβάτζα ή σου κάνει απλά το σκωτσέζικο ντους χωρίς να κάνετε sex απλά μέχρι να αποφασίσει τι στο καλό θέλει από σένα, σε κρατάει δέσμια σε ένα παρελθόν που σε πληγώνει ακόμα.

Εγώ θα σου συνιστούσα να μην βασανίζεσαι και να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από αυτό διότι θα σε ρίξει πολύ ψυχολογικά ενώ μπορείς άνετα να κάνεις τη ζωή σου και να βρεις κάτι καλύτερο γιατί το αξίζεις!

Καταλήγοντας όπως σου έχω γράψει και σε άλλα άρθρα κάνε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά, γράψε τα δικά σου θέλω σε αυτή τη λίστα και πέτυχε όλους σου τους στόχους και φυσικά μην κυνηγάς και αναρωτιέσαι το πότε θα έρθει για σένα ο σωστός, θα έρθει όταν δεν θα το περιμένεις με μαγικό τρόπο.

You May Also Like