Από μικρή είχα αλλεργίες που όσο μεγαλώνω τόσο και χειροτερεύουν και υποφέρω πιο πολύ και από την Βανδή όπως λέει και το άσμα της.

Από μικρή όποτε αρρώσταινα είχα δίπλα τον μπαμπά μου που είναι γιατρός και με έκανε καλά ζήτημα να έχω νοσηλευτεί 2-3 φορές, άλλωστε ποτέ δεν ήθελα να με βλέπουν άλλοι γιατροί πέρα από τον μπαμπά μου.

Τώρα που μεγάλωσα έχω αποκτήσει φοβίες με τις αρρώστιες και στο παραμικρό τρέχω στους γιατρούς –γυναίκες κυρίως- και πανικοβάλλομαι γιατί δεν θέλω να αρρωσταίνω, αν και πάντα αρρώσταινα μόνο όταν με κολλούσαν κάτι, αλλιώς από μόνη μου ποτέ.

Τον τελευταίο καιρό λόγω του ότι ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε τον χειμώνα και να υποδεχτούμε την Άνοιξη με έχουν πιάσει οι αλλεργίες μου & πίστεψέ με έχω πάρα πολλές και πέρα του ότι έχω θέμα με λουλούδια,γύρη κλπ έχω αλλεργία και στα αρώματα και στα είδη μακιγιάζ και δε συμμαζεύετε.

-Πονάει το κεφάλι μου μαμά,μήπως να κάνω καμία μαγνητική για τον πονοκέφαλο;

-Tι λες παιδί μου ; Θα καταντήσεις κατά φαντασίαν ασθενής

Και κάπως έτσι κυλάει η ζωή μου καθημερινά.

Με το που έχω κάποιο σύμπτωμα τρέχω στους γιατρούς και κάνω εξετάσεις, δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα πέσω στο κρεβάτι και θα χαπακωθώ για να γίνω καλά.

Απορώ δηλαδή πως με ανέχονται οι γιατροί μου με τις χιλιάδες μου ερωτήσεις.

Εγώ πάλι απορώ αντέχω με τους ψυχολογικά αλλοπρόσαλλους ανθρώπους, αλλά αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι που πλέον δεν αντέχω τους ανθρώπους με ψυχολογικά έχω και τα δικά μου ψυχολογικά να λύσω.

So αν αρρωστήσω παθαίνω κάτι, τρέχω σε γιατρούς και νοσοκομεία και μόλις πάρω θετικές απαντήσεις όλα είναι καλά, αλλά μέχρι να τις πάρω στα χέρια μου το άγχος έχει βαρέσει κόκκινο και φυσικά έχω πάθει απανωτά εγκεφαλικά.

Για αυτό και πρέπει να παίρνουμε τη ζωή στη πλάκα και χαλαρά,για να μην τρελαθούμε στο τέλος.

Ps : Να χαμογελάτε,γιατί το αξίζετε!!!

You May Also Like