Συστατικά
  • 2 κουτιά γαλά εβαπορέ
  • 3 κουταλιές ζάχαρη ή στέβια για λίγες θερμίδες (εμείς στέβια χρησιμοποιούμε πάντα)
  • 1 φάκελο ζελατίνη
  • 2 βανίλιες
Μέθοδος Εκτέλεσης
  • Διαλύουμε την ζελατίνη σε μισό φλυτζάνι κρύο νερό, ζεσταίνουμε το γάλα καλά και μετά ρίχνουμε μέσα στο γάλα τη ζάχαρη, 2 βανίλιες, τα ανακατεύουμε και μετά προσθέτουμε την ζελατίνη και τα ανακατεύουμε καλά.
  • Τα βάζουμε σε μπολάκια και στο ψυγείο.
  • Τα σερβίρουμε με γλυκό του κουταλιού.

You May Also Like