Η ετοιμασία ενός γάμου είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές μιας γυναίκας πέρα από την κούραση και το άγχος που την διακατέχουν εκείνες τις ημέρες. Μετά το στρώσιμο του κρεβατιού η κουμπάρα πάντα κάτι ετοιμάζει για την νύφη με τις φίλες της προκειμένου να περάσει τις τελευταίες ώρες ευχάριστα ως ελεύθερη….

Το bachelor party αν και ξενόφερτο εδώ και χρόνια στην Ελλάδα έχει την τιμητική του θέση και σκέφτηκα να σας δώσω παραπάνω ιδέες εκτός από το live strip show.

  • Μια λύση είναι να κάτσετε σπίτι και να δείτε μια ταινία ή να κάνετε κούρα ομορφιάς πίνοντας λίγο ποτό, τρώγοντας, γελώντας και αναπολώντας τα παλιά. Οι αναμνήσεις και οι φωτογραφίες είναι κάτι που συγκινούν τις νύφες και αγωνιούν για το μέλλον τους με τον μέλλοντα σύζυγό τους.
  • Τα μπουζούκια! Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ συχνά πυκνά τις νύφες να κάνουν party στον αγαπημένο τους τραγουδιστή δεν είναι κακή λύση μιας και μαζεύονται όλες οι φίλες μαζί και τραγουδάνε τα αγαπημένα τους τραγούδια
  • Το club : Ένα χαλαρό ποτό με άφθονο χορό μπορεί να κάνει την τελευταία βραδιά της νύφης αξέχαστη
  • Ρεμπετάδικο : Τι καλύτερο από το να βγεις έξω να ακούσεις μουσική, να πιεις, να φας και να χορέψεις; Άσε που οι τραγουδιστές ρωτάνε αν υπάρχει νύφη και γίνεται χαμός μετά με τραγούδια και χορό

Υπάρχουν πολλές ιδέες ανάλογα με το πώς θέλετε να περάσετε εκείνη την μέρα…

Ότι και να κάνετε να περάσετε τέλεια και βίων ανθόσπαρτων και στα δικά μας οι ελεύθερες!!!

Πηγή

You May Also Like