Την Μαρίτα την γνωρίζω μέσα από το MOOI ,αλλά και από τις καταπληκτικές φωτογραφίες που τραβάει και μπορείς να τις χαζεύεις συνέχεια μιας και σε συνεπαίρνουν.

Είναι πολύ γλυκιά και χαμογελαστή και πρόσφατα μου παραχώρησε μια συνέντευξη μιλώντας μου για τα πάντα !

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για τις φωτογραφίες και για το eshop σου

“Ονομάζομαι Μαρίτα Αμανατίδου, εργάζομαι τα τελευταία 6 χρόνια ως φωτογράφος μόδας. Το 2015 ξεκίνησε σαν σκέψη η ιδέα του ΜΟΟΙ και ένα χρόνο αργότερα άρχισε να υλοποιείται. Ο κόσμος αγκάλιασε την ιδέα και μας εμπιστεύτηκε. Η ποιότητα των υφασμάτων και οι προσιτές για όλους τιμές είναι κάτι το οποίο αξίζει να αγοράσετε προϊόντα από το eshop www.mooi.gr

2.Ποια ρούχα είναι φέτος στην μόδα ;

“Οι τάσεις για φέτος είναι κάπρι κολάν, κοσμήματα με κοχύλια και χρώματα νέον. Ένα λαχανί μπλουζάκι και ένα τσόκερ με κοχύλια μπορούν εύκολα να φορεθούν με οτιδήποτε έχετε στη ντουλάπα σας.”

3.Μια χωρισμένη που έχει χωρίσει τι ρούχα θα της πρότεινε να φορέσει από το eshop σου ώστε να τονωθεί η αυτοπεποίθησή της ;

“Θα της πρότεινα ρούχα με έντονα χρώματα και πολλά μπιζού. Το καλοκαίρι έρχεται τα μαύρα φεύγουν.Όσο τον έκλεψες τον έκλεψες, καιρός να γνωρίσεις τον επόμενο.”

4.Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρα τους ;

“Η οικονομική κρίση σαφώς μας επηρεάζει όλους, παρόλα αυτά κανένας μας δεν πρέπει να συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από αυτό που έχει όνειρο του να κάνει. Η συμβουλή μου είναι να μην κάνετε εκπτώσεις στα όνειρα σας για όλα είναι πιθανά. Αν κάνεις κάτι με πραγματική αγάπη είναι βέβαιο ότι θα βρεις τον δρόμο σου και θα πετύχεις.”

5. Οι σχέσεις στην σημερινή εποχή είναι δύσκολες τι πιστεύεις ότι φταίει ;

“Οι σχέσεις ήταν πάντα δύσκολες, περνώντας τα χρόνια έχουν δυσκολέψει κι άλλο. Οι λόγοι πολλοί, οι πιο ανθισμένοι είναι η τεχνολογία η οποία καθώς εξελίσσεται κάνει τις σχέσεις πιο απρόσωπες. Άλλος ένας λόγος είναι η υπομονή, οι άνθρωποι δεν έχουν υπομονή να παλέψουν για τους άλλους ανθρώπους, το εφήμερο είναι κάτι το εύκολο με το οποίο επαναπαύονται . Τέλος η ευαισθησία την οποία έχουμε χάσει προσπαθώντας να σταθούμε στα πόδια μας με αποτέλεσμα να γινόμαστε πιο σκληροί για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα. Εν κατακλείδι έχουμε χάσει την ουσία γι’ αυτό αγαπήστε βαθιά και μη σας τρομάζει τίποτα.”

6. Αγαπημένο τραγούδι και φράση αυτή την εποχή

“Believer – imagine dragons”

7. Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον ;

“Πολλά νέα κοσμήματα, ρούχα επιλεγμένα με αγάπη και προσοχή έτσι ώστε να ταιριάζουν στους περισσότερους σωματότυπους.”

8. Πού σε βρίσκει κανείς ;

“Μπορείτε να επισκεφθείτε το eshop www.mooi.gr και να στείλετε μήνυμα για κάθε απορία στο @mooi.gr (Instagram) ή στο ΜΟΟΙ (Facebook)”

9. Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Μια ευχή για την αγαπημένη μου Τίνα είναι να έχει πάντα έμπνευση για να μας χαρίζει όμορφα άρθρα.”

You May Also Like