Πρόσφατα συζητούσαμε με τους κολλητούς μου για τις πρώην του και για ποια πράγματα μετάνιωσαν είτε κατά τη διάρκεια της σχέσης,είτε κατά τη διάρκεια του χωρισμού.

Κάποιοι αναπολούσαν όμορφες στιγμές,άλλοι δεν σκεφτόντουσαν ούτε καν το ότι είχαν πρώην πράγμα τραγικό γιατί τελικά και οι άντρες πληγώνονται και ας μη το δείχνουν καθόλου.

Σαν Dr. Ex δεν μπορούσα να μην κάνω κάποια έρευνα για το τι συζητάνε οι άντρες μεταξύ τους γύρω από το θέμα : πρώην και στο τέλος θα σου πω και ένα μυστικό που πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης όλοι συμφωνούσαν ότι φταίνε και οι 2 μεριές και ποτέ η μια πλευρά και αναρωτιόντουσαν πως θα ήταν να τα ξαναβρίσκανε με την πρώην τους μετά από χρόνια.

Μετά από λίγο αφού σκεφτόντουσαν το σενάριο της επανασύνδεσης, θυμήθηκαν κάποιες πολύ άσχημες στιγμές και λέγανε πως προτιμούν τη νέα σχέση τους ή την ελευθερία τους παρά να γυρίσουν στα παλιά -εντάξει κάποιες φορές παραδέχτηκαν ότι έχουν επιστρέψει στις πρώην είτε για σχέση,είτε απλά για ένα βράδυ-.

Πάμε να σας καταγράψω όμως αναλυτικά την έρευνά μου :

Αντώνης :

Με τους φίλους μου δεν συζητάω πλέον για τις πρώην μου, το παρελθόν πρέπει να μένει στο παρελθόν και να κοιτάμε μόνο μπροστά. Συζητάμε για τις νυν μας ή όταν είμαστε ελεύθεροι λέμε για τις κοπέλες που θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας. Σπάνια μιλάμε για τις πρώην μας γιατί ξέρουμε ότι δεν αξίζει κιόλας να αναφερόμαστε σε εκείνες.

Νίκος :

Κάποιες στιγμές αναπολώ τις σχέσεις μου και τα λάθη που γίνανε. Συζητάω μαζί τους για τις καλές περιπτώσεις κοριτσιών που είχα δίπλα μου και που τις άφησα να φύγουν. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ξαναγυρίσει σε πρώην του είτε είναι άντρας,είτε είναι γυναίκα και όποιος πει το αντίθετο θα είναι ψέμα. Γενικά όμως στην παρέα σπάνια μιλάμε για τις πρώην μας. Πρέπει να σε έχει πληγώσει πολύ κάποια ώστε να μιλάς μόνο για εκείνη,αλλά το ξεπερνάς γρήγορα.

Στέφανος :

Μιλάμε για τις πρώην μας στη παρέα μου μόνο όταν είμαστε στη φάση του χωρισμού μετά τα αφήνουμε όλα πίσω μας.

Κώστας :

Μια φορά έχω μιλήσει στους φίλους μου για πρώην μου όταν εκείνη με είχε πληγώσει πολύ. Είχαν αρχίσει και εκείνοι να κουράζονται που την ανέφερα συνέχεια οπότε άρχισα να την ξεχνάω σιγά σιγά και έτσι την άφησα στο παρελθόν και ήταν η καλύτερη απόφαση που είχα πάρει ποτέ στη ζωή μου.

Γιάννης :

Δεν θυμάμαι αν μιλάμε συχνά για τις πρώην μας,διότι όταν χωρίζεις κρατάς αποστάσεις και πας παρακάτω.

Λίγο πολύ -επειδή δεν μπορούσα να γράψω όλα τα παιδιά που ρώτησα διότι το κείμενο δεν θα τελείωνε ποτέ- οι άντρες παραδέχτηκαν πως κάνουν σκέψεις για τις πρώην τους,αλλά μέχρι εκεί σπάνια τα ξαναβρίσκουν μαζί τους ή σπάνια περνάνε ένα βράδυ με εκείνες.

Σαν secret ως Dr. Ex έχω να σου πω που φαντάζομαι ότι και εσύ θα το ξέρεις οι άντρες ξεχνάνε πολύ εύκολα τις πρώην τους -όπως μου είπαν και εκείνοι- εκτός από 2 περιπτώσεις :

  • Δεν ξεχνάνε εκείνες που τους πλήγωσαν
  • Και εκείνες που αγάπησαν πάρα πολύ

Κλείνοντας πρέπει να σου πω ότι σε αυτή την έρευνα που έκανα μέσω φίλων και κοινής παρέας ομολογώ πως τα αγόρια ήταν συνειδητοποιημένα και για τα δικά τους λάθη και προσπαθούν να μη τα ξανακάνουν στο παρόν-μέλλον.

You May Also Like