Στο χθεσινό μου κείμενο με θέμα »Έρευνα : Τι συζητάνε οι άντρες για τις πρώην» σου ανέλυσα λεπτομερώς τι μου είπαν φίλοι και γνωστοί πάνω σε αυτό το θέμα.

Και σήμερα λοιπόν θα σου πω το ίδιο θέμα αλλά αυτή τη φορά θα μάθεις τι είναι αυτά που λένε οι γυναίκες μεταξύ τους για τους πρώην τους.

Φαντάσου κάτι σαν τύπου Sex And The City όπου μαζευόμαστε όλες μαζί ή που μιλάμε ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο και αναλύουμε για πολλές ώρες το θέμα «πρώην».

Οι γυναίκες επειδή είμαστε πιο ευαίσθητες δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε το γιατί χωρίσαμε ή να πάμε παρακάτω γιατί κολλάμε σε κάποιες λεπτομέρειες και θέλουμε να τα αναλύουμε όλα και για αυτό έχουμε και τις κολλητές μας δίπλα μας.

Μιλώντας με φίλες και γνωστές όλες θα θέλανε κάποια στιγμή να μιλήσουν ξανά με τον πρώην τους ώστε να μάθουν την αληθινή αιτία του χωρισμού -κάτι που δεν θα γίνει ποτέ βέβαια- και όλες θα ήθελαν μια επανασύνδεση κάποια στιγμή στο παρόν-μέλλον,αλλά όταν βρίσκονται όλες μαζί θεωρούν ότι όλα αυτά που θέλουν καλό είναι να μην συμβούν.

Άλλες πάλι πιστεύουν πως πήραν τη σωστή απόφαση για να χωρίσουν και δεν το έχουν μετανιώσει καθόλου και για αυτό οι φίλες φαίνονται στα δύσκολα όπως μου λένε και εκείνες.

Πάμε να σου παραθέσω 3 παραδείγματα :

Νάντια :

Η καλύτερη απόφαση που πήρα στην ηλικία των 31 είναι να χωρίσω,ήταν πολύ τοξικός ο πρώην μου και ήθελα να διαλύσω τη σχέση που είχαμε. Δε το έχω μετανιώσει καθόλου γιατί μου αξίζει κάτι καλύτερο και σε αυτό έχουν συμφωνήσει και οι φίλες μου που το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές. Όποτε βρισκόμαστε το αναλύουμε συνέχεια το θέμα πρώην γιατί μας έχουν πληγώσει πολύ.

Μαρία :

Στην αρχή ήθελα μια επανασύνδεση μαζί του όμως η κολλητή μου με ταρακούνησε ότι πρέπει να ξεκολλήσω και να πάω παρακάτω. Πολλές φορές συζητάμε για αυτό το θέμα και καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως μόνο αξία του δίνουμε.

Κάτια :

Αν δεν είχα την κολλητή μου για να με στηρίξει ή να μου ανοίξει τα μάτια ακόμα με τον πρώην μου θα είχα σχέση και ήμουν δυστυχισμένη. Πλέον δεν μιλάμε για τους πρώην μας γιατί δεν αξίζουν,συζητάμε για μόδα και για ταξίδια.

Λίγο πολύ -επειδή δεν μπορούσα να γράψω όλα τα παιδιά που ρώτησα διότι το κείμενο δεν θα τελείωνε ποτέ- οι γυναίκες μου είπαν πως τα κυρίαρχα θέματα που συζητάνε για τους πρώην τους είναι το πόσο πληγώθηκαν και αυτό φαίνεται και από τα παραπάνω παραδείγματα.

Σαν secret ως Dr. Ex έχω να σου πω που φαντάζομαι ότι και εσύ θα το ξέρεις οι γυναίκες δύσκολα ξεκολλάνε γιατί :

  • Αγάπησαν
  • Πληγώθηκαν

Κλείνοντας πρέπει να σου πω ότι σε αυτή την έρευνα που έκανα μέσω φίλων και κοινής παρέας ομολογώ πως τα αγόρια ήταν συνειδητοποιημένα και για τα δικά τους λάθη και προσπαθούν να μη τα ξανακάνουν στο παρόν-μέλλον.

You May Also Like