“Φόρεσε το πουκάμισο του καλού σου”, ίσως σου φανεί λίγο κλισέ ο τίτλος αυτός, αλλά εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να ψαχουλεύουμε τις ντουλάπες των ρούχων της σχέσης μας.

Φυσικά και δε το κάνουμε για κακό, αλλά για να δούμε τις στιλιστικές τους απόψεις και αν ψωνίζουν με βάση τις τάσεις της μόδας ή αν απλά παίρνουν ό,τι βρουν μπροστά τους κάθε φορά που πηγαίνουν στα μαγαζιά.

2 πράγματα αγαπάμε πιο πολύ λοιπόν όταν τα βρίσκουμε στην ντουλάπα τους και τα φοράμε και εμείς συνέχεια :

  • τις μπλούζες τους
  • τα πουκάμισά τους

Ειδικά για τα πουκάμισα αγαπημένες μου σας έχω ένα super video που μπορείτε να δείτε παρακάτω ,ώστε να διαλέξετε κάποιον τρόπο διαφορετικό για να φορέσετε το πουκάμισό του .

Εννοείται πως αν είσαι χωρισμένη και έχεις ακόμα στην ντουλάπα σου το πουκάμισο του πρώην σου μη το πετάξεις ευκαιρία είναι να το αξιοποιήσεις κατάλληλα

Τα πουκάμισα πέρα από τους τρόπους που θα δεις στο video παρακάτω,επιπλέον μπορείς να τα συνδυάσεις με μπότες ή γαλότσες με μια ζώνη στη μέση και από κάτω είτε καλσόν -με σορτς από μέσα- είτε με κολάν.

Επίσης, τα  μαλλιά σου μπορείς να τα αφήσεις κάτω ή πάνω σε ατιμέλητο look ή απλά να πιάσεις έναν κότσο ή να κάνεις μερικές μπούκλες και το make up σου μπορεί να γίνει σε nude αποχρώσεις ή μπορείς να κάνεις ένα πιο έντονο μακιγιάζ για λίγο πιο ροκ εμφανίσεις.

Όπως θα δείτε και στο link που θα σας παραθέσω η κοπέλα μας δείχνει 3 καταπληκτικούς τρόπους για να το φορέσετε και είμαι σίγουρη πως θα σας αρέσουν και οι 3 :

  1. Φόρεμα
  2. Μπλούζα
  3. Φούστα

Άλλωστε τι άλλο να θέλει μια γυναίκα; 3 outfit σε ένα με ένα μόνο πουκάμισο.

Εσύ ακόμα κάθεσαι;

Πήγαινε στην ντουλάπα και φόρεσε το πουκάμισο του καλού σου με διάφορους τρόπους

Δείτε το βίντεο εδώ και καλή σας επιτυχία !!!

Πηγή

You May Also Like